Haberler

IŞİD'den Kaçan Yaşlı Çift Susuzluktan Öldü

Güncelleme:

Sincar dağında 45 gün önce susuzluktan ölen yaşlı Yezidi bir çiftin, cesetleri bulundu.

Irak'ın kuzeyinde IŞİD'den kaçarak Sincar dağına sığınan ve yaklaşık 45 gün önce susuzluktan hayatını kaybeden yaşlı Yezidi bir çiftin cesedinin bulunduğu bildirildi.

SUSUZLUĞA DAYANAMADILAR

AA muhabirine konuşan, yerel silahlı güçlerin komutanı Navaf Hüdada Sincari, IŞİD saldırıları nedeniyle evlerini terk ederek Sincar dağına sığınan ve burada yaklaşık 45 gün önce susuzluktan hayatını kaybeden yaşlı Yezidi bir çiftin cesetlerini bulduklarını belirtti.

IŞİD, 3 Ağustos'ta düzenlediği saldırılarla Kürtlerin "Şengal" olarak adlandırdığı Sincar ilçesini, peşmergeden almıştı.

SALDIRILAR NEDENİYLE KÖYLÜLER DAĞLARA KAÇMIŞTI

Peşmergenin çekilmek zorunda kaldığı bölgede, onbinlerce insan kaçarak Duhok ve Erbil'e sığınmıştı. Ancak köylüler ve aracı olmayan insanlar, dağlara kaçarak canlarını kurtarmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Sincar Dağı Irak Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

MAZLUMIN AHI DÜNYAYI YAKAR:

ALAH İŞİDIN VE ONI DESTEKLIYEN DEVLET VEYA ŞAHISLARIN BELASINI VERSIN ODEVLETI YOK ETSIN ONI SEVENLERE ILET BIR HASTALIK VERSIN DOSTLARI KENDINI BILIYOR BIZ DÜŞMANIMIZI KESIN TANIDIK VASIYETIMIZI COCUKLARIMIZA AŞILIYACAĞIZ O DÜŞMANI SONSIZA KADAR COCUKLARIMIZ MUCADELE EDECEKLER ALAHIN IZNIYLE COCUKLARIMIZA BIRAKMIYACAĞIZ

30
7
yanıtYanıtla
Tc:

Allah''ta senin Kürdistan dediğin yeri yok etsin

yanıt0
yanıt0
memo:

VAHŞET VAHŞİLER İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ DİNSİZ KAFİRLER ALLAHI KİTABI OLMIYAN ZİHNİYET ASLI OLMIYAN VAHŞİLER HAK HÜKÜK BİLMİYEN İNSAN DİYAMAM ÇÜNKÜ İNSANLIKTAN NASİBİNİ YOK OLMUŞ VAHŞİLERE YAZIK OLUR BU İŞİ İTİ KÜRTLER ELELELELE 4 PARÇA ARTTIK BURAKIN NE TÜRKİYE ZATTEN OBURLERİ ALLAH BELLELARI VERMİŞ HANİ TÜRKİYELİLER KARDEŞİZ DİYORLARDI YANİ İŞİİTİ DESTEKLEDİLER DESTEK VERİYORLERDE BU KATLİAMA DESTEK OLAN HERKİMSE ALLAH BELALARI VERSİN

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title