Haberler

Sincan'da Camiler Ramazan'a Hazırlanıyor

ANKARA (İHA) – Sincan Belediyesi, Ramazan Ayı’nın yaklaşmasıyla, ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarına ağırlık verdi.

ANKARA (İHA) – Sincan Belediyesi, Ramazan Ayı'nın yaklaşmasıyla, ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Belediye, vatandaşların temiz bir ortamda ve huzur içinde ibadet yapması için şehir genelindeki cami ve mescidleri temizliyor.

Sincan Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Sincan Belediyesi'ne bağlı ekiplerin temizlik hizmeti sayesinde vatandaşlar, sağlıklı bir ortamda ibadet yapmanın huzurunu yaşıyor. Yıl boyunca ibadethanelerde temizlik hizmeti veren belediye, Ramazan Ayı'nın yaklaşmasıyla çalışmalarını yoğunlaştırırken hizmet için görevlendirilen ekiplerin sayısı artırıldı.

Sincan'daki 106 cami ve 19 mescid, belediye ekiplerince her ay bir kez temizleniyor. Çalışmalar kapsamında halı, mihrab, minber, vaaz kürsüsü, pencere ve sütunların temizliği büyük bir titizlikle yapılıyor. İbadethanelerde verilen temizlik hizmeti, hem vatandaşları hem de din görevlilerini memnun ediyor. Sincan Belediyesi'nin hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya teşekkür ediyor.

Sincan Belediyesi olarak göreve geldiği günden itibaren ibadet yerlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ramazan Ayı süresince de vatandaşlarımızın ibadetlerini daha hijyenik ve huzurlu bir ortamda yapmaları için bu hizmetimize daha da ağırlık vereceğiz. İbadethanelerde sürdürdüğümüz çalışmalardan vatandaşımız da oldukça memnun. Onların memnuniyeti de bizleri mutlu ediyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuna Sincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title