Haberler

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan Bayram Mesajı

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayı olan Ramazan'ı geride bırakıyoruz. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi manevi ruhuna yakışan bir şekilde dolu dolu geçirebilmek adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Vatandaşımızla Ramazan ayı boyunca her akşam, büyük bir aile gibi, Lale Meydanı, Yenikent Meydanı, Temelli Meydanı ve mahallelerimizde bir araya geldik. Sincan'ımız dünyevi ve manevi anlamda kaynaşarak, Ramazan ayını dolu dolu yaşadık şimdi de uğurluyoruz. Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşarken sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini diliyorum. Bu duygularla başta Sincanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını niyaz ederim." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Mustafa Tuna Sincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title