Haberler

Sınava Girecek Aöf Öğrencilerine Kar Engeli

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesinde, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sınavlarına girecek öğrenciler, araçların kar ve buzlanmadan dolayı yolda kalması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesinde, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sınavlarına girecek öğrenciler, araçların kar ve buzlanmadan dolayı yolda kalması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Dönem sonu sınavlarının saat 90.30'da yapılacak ilk oturumu için taksi ve kendi araçları ile kampüse gelen öğrenciler, araçların kampüs girişindeki rampada kar ve buzlanma nedeni ile kalması nedeniyle sınava yetişebilmek için araçlardan inerek yürümeye çalıştı.

Rampada kalan bazı araçlar kayarak başka araçlara çarptı. Öğrencilerin bir kısmı ise tipi ve buzlanma nedeni ile rampayı çıkmakta başarılı olamadı.

Beş kilometrelik rampayı zincir takılı araçların da çıkmakta zorlandığı görüldü. Belediye otobüslerinin de çalışmadığı rampada, sınav yapılacak olmasına rağmen kar ve buzlanmaya karşı sabah saatlerinde önlem alınmaması dikkat çekti.

Çok sayıda öğrencinin sınava geç kaldığı ve yetişemediği bildirilirken, sınavı kaçıran öğrenciler, sınavın tekrar edilmesini istedi.

Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sınavlarının ikinci oturumunun saat 14.00'te yapılacağı belirtilirken polis kampüs girişinde zincirsiz araçların geçişini durdurdu, öğrencilerin yürüyerek fakülteye çıkmalarına izin verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Anadolu Üniversitesi Kurupelit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

Yazık kaç yıllık ve her türlü imkanı olan üniversi:

Kar yapacağı belli en ufak karda felç olan üniversite yolları bukadar büyük ve kapsamlı bir sınavda neden çevre düzenleme Müdürlüğü önlem alamadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title