Haberler

Sınav Sonuçları Açıklanmadan Ödüllendirildiler

Sakarya’nın Ferizli Belediyesi, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarının açıklanmamasına rağmen dereceye girmesi beklenen 4 öğrenciye hediyeler verdi.

Sakarya'nın Ferizli Belediyesi, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarının açıklanmamasına rağmen dereceye girmesi beklenen 4 öğrenciye hediyeler verdi. Sınav sonuçları açıklanmadan yapılan tören ve Ferizli Belediyesi'nden servis edilen haber kafaları karıştırdı.

Ferizli Belediyesi tarafından yerel basın kuruluşlarına servis edilen haberde, "Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler için program düzenlendi. Ferizli Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli İlçesi Okul Müdürleri ve Dereceye giren öğrenciler katıldı. Başkan Soğuk TEOG'ta başarılı olan öğrencileri ve emeği geçen okul öğretmenlerini Ferizli Belediyesi'nde kabul ederek, çeşitli hediyeler takdim etti" denildi. Servis edilen haberin devamında ise Ferizli Ortaokulu Öğrencisi Ebrar Beyza Aydın'ın TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevapladığı belirtildi.

25-26 Kasım tarihlerinde yapılan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarının açıklanmamasına rağmen 4 öğrenciye dereceye girdiği için hediyeler verilmesi ise kafaları karıştırdı. Ayrıca TEOG sınavında soruların tamamını doğru yanıtladığı belirtilen Ferizli Ortaokulu öğrencisi Ebrar Beyza Aydın'ın isminin Ferizli'de yapılacak parka verileceği açıklandı.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise "Öğrencilerimizi motive etmek için bu programı düzenledik. Hem öğrencilerimize katkı sunmayı amaçladık. Hediye verdiğimiz öğrencilerimiz çok başarılı öğrenciler. Deneme sınavlarında üstün başarı gösterdiler. Sınavdan başarı ile çıkacaklarına inanıyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Soğuk Sakarya Ferizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title