Haberler

Sakarya'da Sınav Sonuçları Açıklanmadan Kutlama Yaptılar

Güncelleme:

Ferizli Belediyesi, kasımda yapılan TEOG sınavı sonuçlarının açıklanmamasına rağmen, tüm soruları doğru cevapladığı, dereceye girdiği iddia edilen 4 öğrenciye hediyeler verdi.

Sakarya'da Ferizli Belediyesi, 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarının açıklanmamasına rağmen, tüm soruları doğru cevapladığı, dereceye girdiği iddia edilen 4 öğrenciye hediyeler verdi. Ferizli Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Soğuk, törende bir öğrencinin adının yeni yapılacak parka verileceğini açıkladı.

"MOTİVE ETMEK İÇİN YAPTIK"

Sınav sonuçları açıklanmadan yapılan tören kafaları karıştırırken, Ahmet Soğuk yanlış anlaşıldıklarını, tüm soruları doğru cevaplandırdığı söylenen öğrencileri motive etmek istediklerini söyledi.

BELEDİYENİN TOPLANTI SALONUNDA TÖREN

Ferizli Belediyesi, 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavı sonuçlarının açıklanmamasına rağmen tüm soruları doğru cevaplandırdığı düşünülen öğrenciler için belediyenin toplantı salonunda tören düzenledi. Soruların tamamını doğru cevaplandırdığı düşünülen 4 öğrenci ile öğretmenleri törene katıldı. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, öğrencileri tebrik ederek, hediyeler verirken, öğretmenlerine de çiçekler verdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un öğrencilerden Ebrar Beyza Aydın'ın adının ilçede bulunan parka verileceğini açıklaması dikkat çekti.

"TOPLUMUN KÜLTÜR TEMELİNİ SİZLER ATIYORSUNUZ"

Belediyenin yerel basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, "Ferizli Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli İlçesi okul müdürleri ve dereceye giren öğrenciler katıldı. Başkan Soğuk emeği geçen öğretmenlere seslenerek, "Toplumun kültür temelini sizler atıyorsunuz" denildi.

"BU KIZIMIZIN İSMİNİ PARKA VERECEĞİZ"

Başkan Soğuk, TEOG'ta başarılı olan öğrencileri ve emeği geçen okul öğretmenlerini Ferizli Belediyesi'nde kabul ederek, çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Soğuk, özellikle TEOG sınavında soruların tamamını doğru yanıtladığı belirtilen Ferizli Ortaokulu öğrencisi Ebrar Beyza Aydın'a hediye verirken, "Bu kızımızın isminin Ferizli'de yapacağımız parkımıza verileceğini, buradan açıklıyorum" dedi.

"ŞU AN KARŞIMDA GÖRMÜŞ OLDUĞUM TABLO GURUR VERİCİ"

Başkan Soğuk dereceye giren öğrencileri ve öğrenciler üzerinde emeği geçen öğretmenleri örnek göstererek önemli açıklamalarda bulundu. Soğuk açıklamalarında, "Şu an karşımda görmüş olduğum bu tablo benim için çok gurur verici. Gelecekte sizlerin bilgilerinize çok ihtiyacımız olacak. İnşallah okullarımızla böyle bir araya gelip, okullarımızın durumunu konuşarak ve eğitimde yeni projelerle Ferizlimiz adına başarılı olan gençlerimizin sayısını arttırmak istiyoruz. İlçemizden böyle başarılı öğrencilerin çıkması diğer gençlerimizi de teşvik edecektir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"HOCALARININ SÖZLERİ ÜZERİNE ÖĞRENCİLERİ ONURE ETMEK İSTEDİK"

Ferizli Belediyesi'nin bu açıklaması yerel basın kuruluşlarında yayınlanırken, sınav sonuçları açıklanmadan kutlama yapılması akılları karıştırdı. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk haberlerin yayınlanmasının ardından yanlış anlaşıldığını belirterek, "TEOG sınavında soruların hepsini doğru yaptıkları söylenince öğrencileri onurlandırmak, motive etmek için böyle bir tören düzenledik. Ama sonuçlar açıklanmış gibi basın bürosu haber geçince haberi geri çektirdim. TEOG açıklanmış gibi değil, hocalarının sözleri üzerine öğrencilerimizi onure etmek istedik" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Soğuk Sakarya Ferizli Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

ali alperenMobil-ANDROID:

niye giremediler cansu demir...pkk okulları bastı kendine üs yaptı diye..ama sizde midesizlik öyle ki her şeyi devlete atın

2
26
yanıtYanıtla
Ali Alperen:

Zorunuza giden ne? Ben biliyorum bölgeyi ve nasıl çocuklara anadilde eğitim meselesi yüzünden her sene başı boykot çağrısı yapıldığını, çocukların yerli olmayan öğretmenlere karşı malum yapılar tarafından nasıl doldurulduğunu. Gidin külahınıza anlatın ama bana anlatmayın...

yanıt0
yanıt2
blueice:

Yazık be yuhhh olsun. . Artık durum ben istediğimi yaparım , kimseye hesap vermem , kimse de bana karışamaza döndü.

11
1
yanıtYanıtla
T.c:

Türbandan gecmiş sınavı zaten

7
4
yanıtYanıtla
Nurunnisa61 ts:

o türbanlılar bu ülkeyi kurtardı kurtuluş savaşında bre çakma tc nickli!

yanıt4
yanıt4
Seren:

Bunlara alacak sın sopayı eline pislikker

8
2
yanıtYanıtla
nefret:

Yok canim, sinav sonuclari belli olmadan, , , aaa olurmu hic? Paraleldir paralel degilmi koyunlar?;-))))

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title