Haberler

Sinatra And Friends" Müzikali Sahnelendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Frank Sinatra'nın 100. doğum günü anısına sahnelenen "Sinatra and Friends" müzikali sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Frank Sinatra'nın 100. doğum günü anısına sahnelenen "Sinatra and Friends" müzikali sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Oyun, "The Rat Pack Show" kapsamında, IEG Live organizasyonu ve Yapı Kredi ana sponsorluğunda Türkiye'de ilk kez Zorlu PSM'de sahnelendi.

Müzikalde "New York New York" şarkısıyla ünlü şarkıcı ve oyuncu Frank Sinatra'yı canlandıran Thomas Ward, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün dünyanın tanıdığı ünlü karakteri oynadıkça onunla bütünleştiğini kaydederek, "Frank Sinatra çok büyük biriydi, ben ise öyle biri değilim. Frank Sinatra'yı oynayınca ondan bana bir şeyler geçiyor. Öyle bir şey oluyor ki kendi oynadığım karakterle kendim aynı çizgiye geliyorum. Bu da çok yeni bir heyecan çıkarıyor ortaya" dedi.

Bir sanatçı olarak 60'larda yaşamış olmayı çok istediğini dile getiren Ward, şunları kaydetti:

"Çünkü benim genç zamanlarım 80'lere denk geldi, o zamanların müziği hiç benim zevkime hitap etmiyordu. Müziği geriye doğru takip ettim ve beğendiğim müzik tarzının 60'lara denk geldiğini gördüm. Bugün de baktığımızda o müziğin klasik olması da benim tercihim açısından çok güzel bir şey. 60'lar hala çok canlı aslında."

Thomas Ward, daha önce de bir bahar mevsiminde tatil için İstanbul'a geldiğine değinerek, İstanbul'la ilgili bir anısını şöyle anlattı:

"Biraz gezdikten sonra artık İstanbul'u tanıdığımı düşünüyordum. Bir gün, bir sürü el dokuması halının olduğu güzel bir dükkanın ikinci katında yaşlı bir çiftle tanıştım ve bütün günümü onlarla geçirdim, İngilizce konuşabiliyorlardı ve bana saatlerce İstanbul'u anlattılar. Onlardan dinlediğim zaman anladım ki aslında ben İstanbul'u tam olarak görmemişim, görmem gereken birçok yer var."

- "Bilet satışlarını görünce şaşırdım"

Grammy ve Emmy ödüllü sinema oyuncusu ve şarkıcı Sammy Davis Jr.'u canlandıran George Daniel Long da daha önce iş için İstanbul'a geldiğini belirterek, "Canlandırdığımız sanatçıların Türkiye'de bu kadar tanındıklarını bilmiyordum, bilet satışlarını görünce şaşırdım, bu mükemmel bir şey. Çok güzel, harika ötesi" diye konuştu.

Long, Sammy Davis Jr.'u canlandırmaktan onur duyduğunu ifade ederek, oynadığı karakterin kendisine çok şey kattığını ve bu sayede rolünü daha gerçekçi canlandırabildiğini söyledi.

Rolü sırasında 1960'lı yıllarda sanatçılarının gösteri yapmak, sahne almak için çok büyük bir savaş verdiğini keşfettiğinin altını çizen Long, "O zor zamanlarda gösteri yapmak istemezdim, çok zor zamanlarmış" dedi.

Long, İstanbul'a her gelişinin dar vakitlerde, iş için olduğunu vurgulayarak, "Bir gün daha geniş bir zamanda gezme fırsatı bulursam turistik, öne çıkarılan yerlerinden ziyade, İstanbul'un gizli taraflarını görmek istiyorum. Yani İstanbul'un kendisini" dedi.

"Denizden İstanbul silueti çok güzel görünüyordu"

Arnavut asıllı İtalyan şarkıcı ve oyuncu Dean Martin'i canlandıran Mark Adams ise sahnede canlandırılan üç fenomenin ayrı olduğunu, bir araya gelen üç fenomenin izleyenleri büyülediğini ifade etti.

Adams, sahnede 60'lı yılları canlandırdıklarına işaret ederek, bugünün gençlerinin 60'ların müziğini hala sevmesi ve takip etmesinin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Beş yıl önce turistik bir gemide şov yapmak için İstanbul'a geldiğini dile getiren Adams, "Denizden İstanbul silueti çok güzel görünüyordu. O manzarayı hala unutamıyorum" ifadesini kullandı.

Dünyaca ünlü sanatçıların 1960'lardan günümüze klasikleşen That's Life, New York New York, Fly Me To The Moon, Everybody Loves Somebody, Strangers In The Night, Loves You, My Way gibi hit şarkılarının seslendirildiği müzikal, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Londra'da yaklaşık 10 yıldır sahnelenen ve bugüne kadar dünya çapında yaklaşık 1 milyon kişi tarafından izlenen müzikal, yarın ve 22 Kasım Pazar günü Zorlu PSM'de tekrar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yapı Kredi Bankası Frank Sinatra New York Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title