Haberler

Sinan Şamil Sam'dan Vali Daşöz'e Ziyaret

'Boğazın Boğası' lakaplı ünlü Türk boksör Sinan Şamil Sam, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti.

'Boğazın Boğası' lakaplı ünlü Türk boksör Sinan Şamil Sam, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti.

Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Atabey Group Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Atabey, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arslan Atabey ve Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Köse de katıldı.

Şamil Sam'ın Türkiye'ye büyük gururlar yaşattığını belirten Vali Daşöz, "İstiklal Marşımızı söyletmiş ve bir çok gencimize idol olmuştur. Kamber Bey sporda insanlara motive edici yazılar yazmasını hem de genel anlamda insanlara yardımcı olması için ilimize davet ettiler. Şamil Sam geçmişte pek çok defa ilimizde kamplara katılmış. Sinan'la aynı şehirde bulunmakta mutluluk duyacaktır. İnşallah sağlık konularında da Allah yardımcısı olur. Çok güzel bir kardeşimiz. Tıp her gün ilerliyor. Organ bağışına bu ülkenin çok ihtiyacı var. Her gün konuşuyoruz ama bir gün bizim başımıza geldiğinde aradığınız zaman bulamıyorsunuz. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinan Şamil Sam İbrahim Daşöz Atabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title