Haberler

Sinan-Rüzgar Çetin'den Şehit Polisin Ailesine Mektup

Güncelleme:

Beşiktaş'ta lüks otomobiliyle 1 polis memurunun ölümüne sebep olan Rüzgar Çetin ve babası Sinan Çetin, acılı aileye mektup yazarak özür diledi. Ancak aile mektubu açmadan iade etti.

İstanbul'da 5 ay önce kullandığı lüks otomobille karıştığı kazada bir polisin şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin ile ünlü yönetmen babası Sinan Çetin'in, olaydan sonra şehit ailesine mektup yazdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta 29 Ocak 2016'da meydana gelen kazada Rüzgar Çetin lüks otomobiliyle polis aracına çarpmış, 34 yaşındaki polis memuru Fatih Alagöz şehit olurken, Emre Tetik ise yaralı olarak kurtulmuştu. Tutuklanan Rüzgar Çetin hakkında 22.5 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.

"KEŞKE BANA OLSAYDI"

Aileye 2 mektup yazan Rüzgar Çetin ilk mektubunda af diliyor ve şunları söylüyor: "Sayın Alagöz Ailesi, size yaşattığım acılardan dolayı o kadar üzgünüm ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Size ne kadar yazsam, ne kadar yalvarsam hayatını kaybeden iki yavrunun babası İsmet Abi'yi geri getiremem. İnsan için bu hayattaki en büyük üzüntü ve zorluk sevdiklerimden ayrı kalmakmış. Bunu cezaevinde öğrendim. Kazadan beri her gün, 'Keşke bir saniye sonra ya da önce sollasaydım da, kayıp duvara ya da ağaca çarpsaydım. Keşke olan bana olsaydı' diye kendimi yiyorum ama elimden sizlerin beni affetmesi için dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Geçmişi değiştiremiyorum... Umarım beni affedecek gücü bulursunuz; çünkü affınız benim için dünyadaki en önemli şey."

"BİNLERCE KEZ AF DİLİYORUM"

Rüzgar Çetin ikinci mektupta da şu ifadeleri kullandı: "...Yazılanlar gibi kötü ya da sorumsuz biri olmadığıma belki bir gün siz de kendiniz tanıyıp karar verebilirsiniz. Evet gençliğimde hatalarım oldu. Kavga ettim, içki içip araç kullandım ama son zamanlarda bazı şeyleri yoluna koydum diyordum... 10 yıldır alkollü araç kullanmadım ve kaza yapmadım, o gün arabayla olduğum için içtiğime dikkat ettim... Ayşe Hanım, Ahmet abi, Zafer kardeş, Mehmet Bey ve Özlem Hanım. Hepinizden binlerce kez af diliyorum."

Ailenin mektupları açmadan iade ettiği bildirildi.

"ACILARI SARMAK İÇİN NE YAPABİLİRİZ?"

Bir türlü yanıt gelmeyen mektupların sonuncusu ise yönetmen Sinan Çetin'in imzasını taşıyordu. "Sevgili Alagöz Ailesi" hitabıyla başlayan satırlar özetle şöyle: "Günlerdir sizlerin acılı kalbinizi içimde taşıyorum. Ne derseniz, ne hissederseniz haklısınız. Ama yalvarıyorum bunun bir kaza olduğunu, benim oğlumun bu kazadan sağ çıkmasının bir mucize olduğunu unutmayın. Ben onun bu acıyla ömrünün sonuna kadar yaşayacağını biliyorum. Önemli olan artık acıların sarılması için ne yapabiliriz? Sizlerin bu kazanın yol açtığı acıların dinmesi için bana vereceğiniz bütün insani görevleri yerine getirmeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Saygı ve hürmetle. Sinan Çetin."

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Çetin Beşiktaş İstanbul Alagöz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title