Haberler

Sinan Oğan MHP'yi Mahkemeye Veriyor

Güncelleme:

Sinan Oğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MHP Merkez Disiplin Kurulu'nun kendisi hakkında parti üyeliğinden tedbirli kesin çıkarma cezası vermesinin hiçbir hukuki gerekçesi olmadığını söyleyerek "Mahkemede hakkımı sonuna kadar arayacağım." dedi.

"HİÇBİR HUKUKİ GEÇERLİLİĞİ YOK"

Kararın parti içi demokrasiye de aykırı olduğunu ifade eden Oğan, daha önce Iğdır İl Disiplin Kurulu'nun konuyu değerlendirdiğini, savunmasını aldığını ve ihraç edilmesi konusunda herhangi bir gerekçe olmadığına karar verdiğini hatırlattı. Oğan, şöyle devam etti:

"İl Disiplin Kurulu'nun verdiği kararın ardından il yönetimi feshedildi ve yeni yönetim atandı. Yeni yönetim de önceki karara itiraz ettirildi ve Merkez Disiplin Kurulu'ndan da karar alındı. Bunların hiçbirinin hukuki geçerliliği yok ve mahkemelerden geri dönecek. Tebligat yapıldığında mahkemede hakkımı sonuna kadar arayacağım."

"SONUNA KADAR MHP'Lİ KALACAĞIM"

Oğan, siyasete MHP'de devam edeceğini belirterek, "Başka bir partiye geçmeyi düşünmüyorum. Sonuna kadar MHP'li kalacağım. 'Birileri istiyor' diye partimi terk edecek, ülkümü kaybedecek değilim" diye konuştu.

Parti yönetiminin seçimlere harcaması gereken enerjiyi "şahsının üyeliğini gasba harcadığını" savunan Oğan, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımızın da sayın parti yöneticilerimizin de bu süreçte uğraşması gereken işler bunlar değil. Öz evlatları ile uğraşmamalılar, rakip siyasi partilerle uğraşmalılar. Türkiye, bir terör girdabına sokuluyor, onunla uğraşmalılar. Memleketi bu ateşten çıkaracak çözümler üretmek, partiyi iktidara taşıyacak girişimler üzerinde kafa yormak lazım. Bu süreçte uğraşılacak konu, Sinan Oğan'ın ihracı konusu değil, olmamalı."

Kaynak: AA / Güncel

Sinan Oğan Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (58)

efsane72:

MHP''nin yeni Lideri Sinan Ogan!

14
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SİNAN BEY SİZE GENEL BAŞKANLIK YAKIŞIR

13
0
yanıtYanıtla
BİR BİLEN:

KORAY AYDIN DEVLET BAHÇELİYİ YERDEN YERE VURDU BAŞ KALDIRDI İŞE YARAMAYINVCA ÇIKAR İÇİN PARTİYE GELİP ETEK OPTU BU KADAR YUZSUZ MSUNUZ LAN BAYRAK ACINCA GERİ DONUŞ YOK ERKEK ADAM TUKURDUĞUNU YALAMAZ AMA SİZİN İÇİN MAKAM HERŞEY ZATEN TUĞRUL TURKEŞİN KOLTUK İÇİN MHP Yİ SATIĞINDAN BİLİYORUZ HANİ ULKUNUZ HANİ DAVANIZ BIRAKIN LAN BU UCUZ NUMARALARI TEK GERÇEK DAVA PARTSİS VAR ODA HDP

2
11
yanıtYanıtla
SVP...:

SİNAN BEY BAHSETTİĞİN ÜLKÜ ŞUAN BİRTEK AK PARTİDE VAR. . . ŞU ANKİ MHPNİN BAŞBUĞUN ÜLKÜSÜ İLE HİÇBİR ALAKASI KALMADI. . . MHP DE ŞUAN DİKTATÖRLÜK REJİMİ VAR. . . ÜLKÜCÜLERİN HEPSİ AKPYE. . . .

8
5
yanıtYanıtla
Kars36:

Helal sana sen mhp lideri olucak adamsın. Korkudan uzaklastirdilar seni

13
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

Gerçekten MHP nin genel başkanı olacak tek isim. SİNAN OĞAN

11
2
yanıtYanıtla
naapsa yeridir:

hay senin Sayın Genel Başkanının daaa sayın parti yöneticilerinin deeee aklına turp suyu. . . oy yüzdeleri düşüyor haberleri yok !!!

11
1
yanıtYanıtla
Oz:

Chp''ye sempatisi olan biri olarak en taktir ettiğim Mhp''li.

8
4
yanıtYanıtla
ahmet:

adam gibi adam

11
1
yanıtYanıtla
Bir MHP li:

MHP hiçbir zaman ırkçı bir parti olmadı, kürtleri kendi kanından gördü, kardeş bildi. . . bizim düşmanımız vatanına ihanet edenler ve bölücülerdir. . Türk olmuş Kürt olmuş Ermeni olmuş farketmez . Kim bölmek için uğraşırsa biz de onunla uğraşırız. Kim bu ülke için çalışır ve kendini bu ülkenin insanı olarak görürse o türk, kürt, Ermeni farketmez bu milletin evladıdır. . İşin özeti budur. . Kimse MHP yi ırkçı bir parti diye karalamasın. MHP en fedakar partidir. Asla OY hesabı yapmadı yapmayacaktır.

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title