Haberler

Sinan Oğan'dan Bomba İddia: Bahçeli Aday Olmayacak

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, 1 Kasım'da alınan yenilginin faturasını Bahçeli'ye kesti. MHP liderinin 7 Haziran gecesi yaptığı açıklamanın partiyi bitirdiğini iddia eden Oğan, olağanüstü kongre için gerekli imzanın çok üstüne çıktıklarını, Bahçeli'nin kaybedeceği bir yarışa da girmeyeceğini ileri sürdü.

24. Dönem Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP'yi olağanüstü kongreye taşıyacaklarını, bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi. Muhalefetin bu anlamda imza toplama sürecinde birlikte hareket ettiğini ve gerekli imzanın çok üstüne çıkıldığını ifade eden Oğan, olağanüstü kongrede MHP lideri Bahçeli'nin de aday olmayacağını ileri sürdü.

"7 HAZİRAN'DA MHP'Yİ BİTİRDİ"

Bahçeli'nin onursal genel başkan olarak her zaman partide yer alacak bir isim olacağını ve bu noktada gerekli tüzük değişikliğini de yapacaklarını söyleyen Oğan, 7 Haziran sonrası yaşanan süreci değerlendirdi.

İşte Sinan Oğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"7 Haziran akşamı, Sayın Bahçeli'nin alelacele 'seçim ne zamansa o zaman' tavrı zaten MHP'yi bitiren tavır oldu. O gün orada bitti. Siyaset gerçeklerin ne olduğu değil algının nasıl yönetildiğiyle ilgilenir. Siz koalisyon görüşmelerinden çıkmışssınız tüm Türkiye size kilitlenmiş, rakibiniz veya koalisyon görüşmesi yapan muhatabınız çıkıyor televizyona ve konuşunlara ifade ediyor. Siz ise tweet atıyorsunuz. Olmaz o zaman algı oluşturmayı siz karşı tarafa bırakmış olursunuz. Nitekim bu böyle oldu ve MHP'yi 'hayırcı' olarak yaftaladılar.

"1 KASIM MHP İÇİN HEZİMETTİR"

MHP'nin tezleri doğru anlatılabilseydi 1 Kasım'da en azından bu hezimet yaşanmazdı. En azından PKK'nın temsil ettiği siyasi hareketin gerisinde kalmazdık. Bu milliyetçiler için kabul edilemez bir şey olmuştur.

"SİZİN GÖREVİNİZ KOALİSYON ÖNERMEK DEĞİLDİR"

Siyasi partilerin görevi iktidarı kendisinin gerçekleştireceği formülü üretmektir. Biz hakem değiliz, biz şununla şu hükümet kursun diyecek değiliz. Siz bunu dediğiniz vakit vatandaş da diyor ki demekki sizin iktidar olmak gibi bir derdiniz yok. Neden size oy vereyim diyor. MHP'nin genel başkanı, başka partilerin koalisyonunu değil, kendisinin içerisinde olacağı koalisyonun şartlarını sonuna kadar zorlamalı ve onun gereğini yapmalıydı."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Sinan Oğan Iğdır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

Doğrucu Davut:

Sinan Oğan daha geniş bir kitleye hitap edebilir, Azerbaycan birliğine katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.

24
1
yanıtYanıtla
goremeli:

Yavaş lan sen kimsinki daha 2011 de çıktın yola yavaş ol abuk subukl konusma

2
20
yanıtYanıtla
62:

ADAMSIN OGAN

14
8
yanıtYanıtla
KaaNMobil-IOS:

helal sinan usta

14
6
yanıtYanıtla
caner:

Daha dunku adam sende her önüne gelen üsta olursa ooooo sende

yanıt5
yanıt6
ankarali:

Bu adam ülkücü değil bu havayla geliyor zaten mhpli olarak bu adama oy vermem.inandırıcı biri değil.cumhurbaşkanlığı ve yerel secimdede 2014 te mhp iktidar demişti kemalettin kesin rus olacak demişti ne oldu?

1
19
yanıtYanıtla
antepli:

BU ADAM ALEVİ HERAL

0
20
yanıtYanıtla
igdirli:

Azeri ve rakici

yanıt2
yanıt14
Merve:

ne alevisi ne rakıcısı dini bütün bir azeridir

yanıt4
yanıt0
DOĞRUCU:

Iğdırlı varsa rakıcılığıyla ilgili bir bildiğin anlatta bilelim kendisini müslüman azeri caferilerinden olarak biliyoruz. . .

yanıt0
yanıt3
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title