Haberler

Sinan Gül, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Çeşitli kurumlarda üst düzey yöneticilik yapan Sinan Gül, Türkiye’nin sürüklendiği karanlıktan duyduğu rahatsızlıktan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Adana Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Çeşitli kurumlarda üst düzey yöneticilik yapan Sinan Gül, Türkiye'nin sürüklendiği karanlıktan duyduğu rahatsızlıktan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Adana Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Sinan Gül'ün aday adaylığını açıklayacağı MHP İl Başkanlığı önünde kalabalık bir grup toplandı. Mehteran takımının gösterisinden sonra Gül, ailesiyle birlikte sahneye çıktı. Kalabalığa seslenen Gül, "Sultan Alparslan'ın 1071'de Müslüman Türklere Anadolu'nun kapılarını açtığı o inancı görüyorum gözlerinizde" dedi. Gül, geçtiğimiz günlerde öldürülen Fırat Çakıroğlu ve Özgecan Aslan'ı da andı.

MHP'nin belediye başkanı veya milletvekili adayı olmadığını vurgulayan Sinan Gül, MHP'nin askeri olduğunu ifade etti. Samimiyetle ve her gün üzerine koyarak çalışmalarını pekiştireceğinisöyleyen Gül, "Var gücümüzle hizmet edeceğimiz konusunda en ufak bir şüpheniz olmasın. Bundan başka bir hasreti, düşünceyi eğer aklımızın ucundan geçiriyorsak da Allah bunu bana nasip etmesin" dedi. Görev yaptığı süre boyunca kimsenin rengine, mezhebine bakmadan gece gündüz çalıştıklarını anlatan Gül, bunun ülkücülüğün gereği olduğunu savundu.

"VURULA VURULA, DÖŞENE DÖŞENE GELİYORUZ"

Kendini dokuma aleti 'ıstar' olarak tanımlayan Sinan Gül, "Dokumanın vuruldukça kalitesi artar, vurula vurula geliyoruz, döşene döşene geliyoruz" ifadelerini kullandı.

2009 yerel seçimlerinde Sarıçam Belediye Başkan Adayı olduğunu ancak küçük oy farkıyla seçimi kaybettiğini söyleyen Sinan Gül, şöyle devam etti:

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bana dedi ki, 'Asla üzülme, sen 5 AK Partili belediye başkanına karşı mücadele ettin.' Bir de içimizde birlik beraberlik sağlayamadık. Kimseyi suçlamıyorum, inşallah o günler geride kaldı. Bir olmak için beraber olmak için buradayız. O seçimlerde nasip olmadı. Yıl 2014'e geldiğinde yine Sarıçam'dan aday adayı oldum ama onu da Allah nasip etmedi. Beraberliği sağlayamadığımız ortamdan MHP'yi çıkarmak adına derhal tüm eşim dostum yakınlarımla birlikte Sarıçam'da büro açtım ve Büyükşehir'de Hüseyin Sözlü'yü, Sarıçam'da Bilal Uludağ'ı destekledim. Çok şükür, kazanılmasında herhalde bizim de bir tuzumuz, biberimiz olmuştur. Bu birliği, beraberliği sağlamak durumundaydık, bunun için Sinan Gül elinden gelen özveriyi gösterdi."

"EŞİMİN DAHİ TELEFONLARINA BAKAMIYORUM"

Seçimlerin ardından Hüseyin Sözlü'nün Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildikten sonra kendisini beraber çalışmaya davet ettiğini aktaran Sinan Gül, Özel Kalem Müdürlüğü görevi için bir hastanedeki üst düzey yöneticilik görevinden istifa ettiğini kaydetti. "Sözlü reddedilir mi?" diyen Gül, zor olarak nitelendirdiği bu görev yüzünden eşinin dahi telefonlarına bakamadığını belirterek, "Lidere saygı, sadakat, mutlaka olmalıydı" şeklinde konuştu.

Birçok sektörün içinde yer aldığını ve Adana'nın durumunun ne olduğunu iyi bildiğini vurgulayan Gül, şunları söyledi: "Aydın bir Türk milliyetçisi olarak, ülkemizin hangi karanlığa sürüklendiğinin farkındayız ve rahatsızız bundan. Onun için MHP'nin 7 Haziran'daki seçimlerde iktidar olmasını canı gönülden bekliyoruz. Partimizin sayın genel başkanının, liderimizin Gavur Dağları'ndan vermiş olduğu sese Toroslar'dan Sinan Gül olarak destek vermek istedim, onun için aday oldum. Bu yolda Allah bizlere mahcubiyet vermesin. Yürüdüğümüz yol, mahcup olduğu bir yol değil. Milletvekili de olursun, Belediye Başkanı da olursun, nefer de olursun biz her zaman her şeye varız." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

isime gerek yokmobilWeb@haberler.com:

Yalanın batsın sen önce mal varlığını açıkla. Yazık bu dünyanı. Öbür dünyasıda var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title