Haberler

Sinan Engin: Vitor Pereira Gelecek Sezon Fenerbahçe'de Kalacak

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Sinan Engin, güçlü bir kaynaktan haber aldığını iddia ederek "Pereira Fenerbahçe'de kalacak. Kalacak kardeşim!" dedi.

Süper Lig'in sona ermesinin ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği hakkında haberler çıkmaya başladı. Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşacağı Galatasaray maçından da olumsuz bir sonuçla ayrılması durumunda takımdan gönderileceği belirtilen Pereira için Sinan Engin sürpriz açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda konuşan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yola devam edeceğini söyledi. Güçlü bir kaynaktan haber aldığını belirten Sinan Engin; "Ben kesin bir haber aldım. Pereira Fenerbahçe'de kalacak. Kalacak kardeşim!.." diye konuştu.

TERRANEO GETİRMİŞTİ

Vitor Pereira sezon başında Futbol Direktörü Guilano Terraneo tarafından Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilmişti. Daha sonra İtalyan yönetici ile yollar ayrılmış, Pereira ile de sezon sonunda vedalaşılacağı iddia edilmişti.

Vitor Pereira dün oynanılan Sivasspor maçının ardından yaptığı sezon değerlendirmesinde ikinci olduklarından dolayı mutlu olmadığını ve gelecek sezon ligi şampiyon bitirmek istediklerini söyledi. Portekizli teknik adamın bu açıklamaları Pereira'nın gelecek sezonda takımda kalacağı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Sinan Engin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (4)

7ENERBOSTAN:

Her sene fenere 2. lik yakışır hazır olun fenerliler.

0
5
yanıtYanıtla
FB:

BASKAN NE ISTIYOR sampıyon olan hocaların fenerbahceden gonderılmesını nasıl anlamıyor ısek bu hocanında kalmasına sasmamak gerek

2
0
yanıtYanıtla
Anlasildi Azizin Amaci 1905GS:

5YiLDIZ

2
0
yanıtYanıtla
bu kim ya:

sinan fener hakkında asla konuşmamalı herkes onun fener düşmanı olduğunu bilir. . feneri ağzına dahi almamalı alırsa cezası kesilmeli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title