Haberler

Sinan Engin'den Terim'e: Mustafa Pektemek'i Oynat Hocam

Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Fatih Terim'e çağrıda bulunarak Mustafa Pektemek'in milli maçlarda ilk 11'de başlaması gerektiğini söyledi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda yorumculuk yapan Sinan Engin, Fatih Terim'e çağrıda bulundu. Sinan Engin, sakat olan Burak Yılmaz'ın yerine Mustafa Pektemek'in Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarında ilk 11'de başlaması gerektiğni söyledi.

"PEKTEMEK İLE BAŞLAMAZSA CİNAYET OLUR"

Teknik direktör Fatih Terim'in gol ayakları; Mustafa Pektemek, Umut Bulut ve Adem Büyük olurken, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda yorumculuk yapan Sinan Engin, Terim'e çağrıda bulundu. Engin, "Burak'ın oynamaması milli takım için bir kayıp olabilir ama Fatih Hoca hiç kusura bakma Mustafa Pektemek var. Koy dağıtsın! Sağ, sol, kafa. Cengaver... Mustafa Pektemek ile başlamazsa cinayet olur. Burak oynamıyorsa bu takımın santraforu tartışmasız Mustafa'dır. Müthiş oynuyor. Balıkesir maçında girdi hemen oyunun şekli değişti." sözlerini kullandı.

"OLCAN'DAN DA VAZAGEÇME HOCAM"

Programın kapanışında Mustafa konusunu bir kez daha gündeme getiren Sinan Engin, "Mustafa Pektemek gol demek. Fatih hoca güven, gerisini merak etme. Çok şahane, müthiş... Hayatımda da görmedim biliyor musunuz? Olcan Şahan'dan da vazgeçme hocam. O da çok formda" açıklamasını yaptı

"KİMSE KENDİ TAKIMININ FORMASIYLA GELMESİN"

Çek maçında herkesi milli takım formasıyla stada davet eden Sinan Engin, "Kimse kendi takımının formasıyla gelmesin" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Pektemek Fatih Terim Sinan Engin Beyaz TV Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

MEHMET DOĞAN GÜLŞEN:

sinan engin çocugum sessiz oyna biraz arkadaşlarınla bak fatih terim baban işine konsantre olamıyor ama aaa :)

0
0
yanıtYanıtla
fethi:

milli takımııı bu spor yorumcuları kursun o zaaman fatih terim onlara mı danışacak birde kavga dövüş gibi proğramlar yaparak insanların sinirlerin geriyorlar yazık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title