Haberler

Sinan Çalışkanoğlu 'Hadi Be'ye Konuştu

Güncelleme:

Periscope yayınında takipçilerin ve Emre Saygı'nın sorularını yanıtlayan Sinan Çalışkanoğlu, samimi açıklamalarda bulundu.

Burcu'nun Kankalığını Beğeniyorum

'Elin Oğlu' adlı televizyon programını birlikte sunduğu partneri Burcu Esmersoy ile ilgili olarak soruları yanıtlayan Sinan Çalışkanoğlu "Burcu'nun en çok kankalığını beğeniyorum ve enerjisini seviyorum. Burcu herkesle çok iyi iletişim kurabiliyor. Herkesin halini, hatırını ve kalan hikayesini çok iyi biliyor. Ne yapıyorsun diye başlıyıp daha sonra futbol konuşabiliyorsun. Geçmişinde karate yapmış bir insandan bahsediyorsun. Erkek gibi geçmişi olan bir insan. Burcu'nun sadece güzelliğiyle uğraşmak kendisine ayıpmış geliyor bana.

Tiyatro Deli İşi

Oyunculuk hakkında yöneltilen soruları yanıtlayan Sinan Çalışkanoğlu"Oyuncu olmak için bu dünyadan biraz daha farklı ve soyut olmak gerekiyor. Mesleki olarak yapılacak bir şey değil. Tiyatrocu olmak istiyorsan gerçekten deli işi olduğunu söyleyebilirim. Bende tiyatrocu olarak başladım sonra dizilere geçtim. Tiyatroda verdiğini alamayacaksın, geceli ve gündüzlü çalışacaksın. Ama hiçbir şekilde toplum tarafından onaylanmayacaksın. Ailen senin için O'da bir şeyler yapıyor diyecek. Dizeye çıktığın zaman veya para kazandığında toplum tarafından saygınlık görüyorsun" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Çalışkanoğlu Burcu Esmersoy Emre Saygı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title