Haberler

Sinan Akçıl Türkiye'nin Başını Yaktı!

Güncelleme:

Türkvizyon yarışmasında jürilik yapan Akçıl yarışmacılara 1 puan verdi. Diğer jüri üyeleri de finalde Türkiye'ye 1 puanla karşılık verince yarışmacımız 15. sıraya düştü.

Türk dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan TMB (Türk Müzik Birliği) Türkvizyon şarkı yarışması 25 ülkenin katılımıyla Tataristan'ın Kazan şehrinde yapıldı.

TÜRKİYE'NİN BAŞINI YAKTI

Türkiye adına jüride şarkıcı Sinan Akçıl yer aldı. Oylamanın gizli olacağını sanan Akçıl, yarı finalde çoğu ülkeye 1 puan verdi. Akçıl'ın tavrından rahatsız olan jüri üyeleri finalde Türkiye'yi protesto edip 1 puanla karşılık verince yarı finalde ikinci olan Funda Kılıç 15. sıraya düştü.

"OYLAMAYI GİZLİ SANDIM AMA O KADAR DA BÜYÜTMEYİN BU İŞİ"

Akçıl "Ben oylamanın açık olacağını bilmiyordum. Beğenmediğim tüm şarkılara 1 verdim o yüzden alınmışlar. Toplu protesto yaptılar. Ama üzülmeler falan gereksiz... O kadar da büyütmeyin bu işi" dedi.

Türkiye protesto edilince Türkvizyon şarkı yarışmasının galibi Kazakistan oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Tataristan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

sivastanmobilWeb@haberler.com:

Yarışmanın kuralllarını bile bilmiyor. Başka sanatçı bulamadınız tabi

54
0
yanıtYanıtla
LkyMobil-IOS:

Sorun sende değil bee Sinan seni oraya gönderende :)

53
0
yanıtYanıtla
bozkurtMobil-ANDROID:

bu salagi yollarsaniz olacagi budur bati hayrani plakci

42
2
yanıtYanıtla
van:

başka adam yokmuydu diycektim ama şarkıdada sestede bişi yok anca 1 puan eder

40
0
yanıtYanıtla
KÜFÜRLÜ ÜRFÜ:

malı oraya gönderirseniz olacağı bu.

38
0
yanıtYanıtla
İspanyol Mobil-ANDROID:

Bu adamı dinleyen salak varmi acaba adam ne ses nede tip var

36
1
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Busuna kizmayin bu sarkida 1. puandan fazlasini alamazmis :

32
3
yanıtYanıtla
SalihmobilWeb@haberler.com:

Kim jüri yapmış bu salaği

34
1
yanıtYanıtla
sinan uysalMobil-ANDROID:

hem ülkeyi rezil ediyor hem de yarışmacımızın hayallerini yıkıyor sonra da büyütmeyin diyor. kimlere kaldık yahu!

34
0
yanıtYanıtla
h.ÖZ:

Buna değil gönderene bakmak lazım al birini vur ötekine. . .

32
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title