Haberler

Sinan Akçıl: Evlilik Fikri Ebru'dan Çıktı

Güncelleme:

Ebru Şallı'yla evlenecekleri konuşulan Sinan Akçıl, teklifin ilk olarak sevgilisinden geldiğini söyledi.

Ebru Şallı ile Sinan Akçıl ikilisinin birliktelikleri hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Evlenecekleri konuşulan ikilinin arasındaki bu mühim konuşmanın mimarı meğer Ebru Şallı'ymış. Yeniden çocuk sahibi olmak istediğini ve adını ise Sinan koymayı planlayan Şallı'nın Sinan Akçıl'a evlilik teklifi ettiği öğrenildi.

BEBEK PLANI

Bunu açıkça dile getirmekten kaçınmayan Sinan Akçıl, "Bunun planı olmaz tabii ki ama böyle bir şey söyledi, evet! Benden değil de ondan böyle bir fikir çıkması şunu gösteriyor demek ki bir Sinan'dan yorulmuşken iki Sinan'a dayanabilecek durumda. Bu da beni mutlu etti ama şu anda böyle bir evlilik ya da çocuk planımız yok.'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (8)

asker:

adam kız gibi

18
4
yanıtYanıtla
sımgesar:

Eğer bi çocuk dünyaya getirmeyı duşunuyorsan anne ve baba olarak bi 20 sene kadar o çocukla aynı sofrada oturup aynı evde yasamalı her zaman onun yanında olmalısınız ordan bi çocuk burdan bi çocuk kopuk hayatlar

18
0
yanıtYanıtla
anne:

Mal iste kocasini terkettigi sebege bak

11
1
yanıtYanıtla
merve:

aşk ne güzel şey, baksana ebru nun gözlerine kadının aşık olduğu nasıl belli, şunu okuyun ''mecnun otururken bir anda ayağa fırlar, yanındakiler ne oldu derler, mecnun heyecanlı bir ses tonu ile çevresindekilere şunu söyler; leyla nın kedisi geçti de ondan kalktım '' işte aşk bu, ama herkes aşık olamaz, aşığım diye yalan söyler.

5
4
yanıtYanıtla
kara murat:

Kadin yasli ama agzinin tadini biliyoooooo.

3
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Adam sıkılınca yeni bir kadın bulacak hepsi bu. Aslında ikisininde topluma bir katkısı yok, konu edilmelerinede hiç gerek yok vesselam.

4
0
yanıtYanıtla
KGT:

olm bu herif çok kıl yeaa

2
0
yanıtYanıtla
ahkam:

Herkes ahkam kesio.size ne kimi ne ilgilendirir.illa kotu yorum yapmaya ususmus akbabalar gibisiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title