Haberler

Sinan Akçıl: Ebru'yla Bayıla Bayıla Evlenirim

Güncelleme:

Ebru Şallı'yla çok konuşulan bir aşk yaşayan Sinan Akçıl, evlenmekten korkmadığını belirterek, "Ebru'yla bayıla bayıla evlenirim" dedi.

Eylül 2013’ten beri Ebru Şallı ile aşk yaşayan Sinan Akçıl önceki akşam Etiler Limonata’daydı.

"EVLİLİKTEN KORKMUYORUM"

Arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra mekan çıkışı görüntülenen Akçıl evlilikle ilgili sorulara, “Şimdi burada tarih veremem. Ama şunu iyi bilin ki, evlilikten korkum yok. Kafamda bazı şeyler var. Onları halledersem bayıla bayıla evlenirim” yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (7)

Aksakal:

Bu cocuk ya Ankara Bala ilcesinden veya Nigde Bor ilcesinden cunku hurdacilar genellikle bu ilcelerimizden cikar..

43
4
yanıtYanıtla
YYYYYY@yahoo.com:

Ahlaklı bir yeni nesil mi geliyor? Savunduğun konuyla da ilgisi ne?

yanıt0
yanıt0
DRAdedede@hotmail.com:

AKSAKAL, sen galiba eline kadın eli değmemiş bir beysin. Yoksa sen kendin hurda olmuş bir erkek misin? İşte o zaman ne gülerim.

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Yorumlara bakarsanız bazı kişilerin ne adar ikiyüzlü olduklarını görebilirsiniz... Ebru Hanım''ı hurda olmakla, Sinan Bey''i de midesiz olmakla suçlayarak, bir erkeğin illa ki ilişkisi olmamış kadınla evlenmesi gerektiğini ima ediyorlar. İkiyüzlülük şurada, Sinan Beyin de geçmişinde Ebru Hanımınki gibi pek çok ilişkisi var, neden Ebru Hanımın ilişkileri birilerini rahatsız ediyor ki? Asıl sizin bu yaptığınız ahlaksızlık, haberiniz yok.Yeni nesil artık gözünü açtı, istediğiniz kadar çırpının, kimse salak değil, herkes her şeyin farkında. Erkeğe her haltın mübah olduğu, kadının ise baskıyla kontrol altında tutulmaya çalışıldığı düzen geride kaldı. Kadınlara bnca yıl mal muamelesi yapıldı ve bu düzen devam etsin istiyorsunuz, bu sizin gaddarlığınızı gösterir... Ama yeni nesil kızlar ok akıllı, sizler gibi gaddar canlılara hak ettiğiniz cevabı verip, yollarına bakacak kapasitedeler. Sizler de köşenizde ağlayın, hadi kolay gelsin.

1
0
yanıtYanıtla
TR:

YAV HALA SANATÇIYLA ŞARKICIYI AYIRT EDEMEMİŞ BAZILARI ! BUNUN ÇIPLAK SESİNİ DİNLEYEN VAR MI ? :d

0
0
yanıtYanıtla
h.evrendurmazh.evrendurmaz@msn.com:

İyide mesleği şarkıcılık değil beste yazarı, yazdığı bestelerde saymakla bitmez.

yanıt0
yanıt0
MISAFIR:

Sinan senin gibisi Ebruyla bayila bayila evlenir Annne gibi birsey sen daha büyümemis toy kalmissin Ebru ise ehli seni elinde nasil cevirecegini cok iyi biliyor ...sahi Sinan sen sarki söyleme sen sarki söylemsin bilmiyorsun .en iyisimi sen devamet beste yazmaya ver arkadaslarina:-)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title