Haberler

Sinan Akçıl, Ebru Şallı İle Düğününü Erzurum'da Yapacak

Güncelleme:

Erzurum'daki sünnet şöleninde konser veren şarkıcı Sinan Akçıl, gazetecilerin "Düğün ne zaman" sorusuna, "Erzurum'da yapacağım inşallah olursa" diye esprili cevap verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde konser veren şarkıcı Sinan Akçıl, gazetecilerin "Ebru Şallı ile düğün ne zaman" sorusuna, " Erzurum'da yapacağım inşallah olursa" diye esprili cevap verdi.

TESBİH İLE SAHNEYE ÇIKTI

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen şölende, Erzurum genelinde 2023 çocuk sünnet ettirildi. Aziziye parkında düzenlenen 'Hedef 2023 Sünnet Şöleni'nde sahne alan şarkıcı Sinan Akçıl hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından hediye edilen oltu taşı tespih ile sahneye çıkan Akçıl, Erzurum'un meşhur cağ kebabı ile kadayıf dolmasından yediğini ve çok sevdiğini söyledi.

DÜĞÜNÜNÜ ERZURUM'DA YAPACAK

Yüzlerce kişiyle hep birlikte en popüler şarkılarını söyleyen Akçıl, sahneden inerek izleyenlerin yanına gitti. Daha sonra sünnet olan bir çocuğun şapkasını takan Akçıl, şarkılarını bir süre böyle söyledi. Sinan Akçıl'ın şarkılarını izleyenleri ile söylediğianlar da izdiham yaşandı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akçıl, "Ebru Şallı ile düğün ne zaman" sorusuna, "Erzurum'da yapacağım inşallah olursa" diye esprili cevap verdi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Akçıl Ebru Şallı Erzurum Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (2)

69 SÜNNET ÇOCUĞU SİNAN:

YORUMU NİYE BEĞENMİYORSUNUZ BEĞİM. . . BİZ BU SANATÇILARIN HER YAPTIKLARINI BEĞENMEDİĞİMİZ HALDE EKRANLARDA ZORLA SEYRETTİRİYOR(GERÇİ BEN SEYRETMİYOM) YA. . . EVLİ KADINLARI YOLDAN ÇIKARMAK VE ERZURMLULARA BUNA GÖRMEK HAKSIZLIK AYIPTIR. . . EDEP YAHU EDEP YAHU. . .

16
2
yanıtYanıtla
şallı:

bıktık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title