Haberler

Şimşek: "Şampiyon Olmaya Geldik"

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Adana Demirspor maçını kazanmaları halinde yeniden şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Adana Demirspor maçını kazanmaları halinde yeniden şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını söyledi.

Antalyaspor, PTT 1. Lig'in 24. haftasında sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde yapılan çalışma, düz koşuyla başladı. Daha sonra kültür-fizik hareketleriyle devam eden idman, çift kale maçla son buldu. Samsunspor maçında sakatlanan Lokman Gör antrenmana katılmadı. Antalyaspor'un antrenmanını kulüp başkanı Gültekin Gencer ve 2. başkan Mehmet Aygün'de izledi.

"SAMSUNSPOR MAĞLUBİYETİ İÇİN TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Takıma geleli 2 hafta oldu. İlk maçım Manisaspor maçıydı. Zor bir maç olmasına rağmen kazanmasını bildik. Yeni gelmemize rağmen arkadaşlara kendimizi anlatmaya çalıştık. Geçen hafta Samsun'a 3 puan için gitmiştik. Bütün planlarımızı ona göre yapmıştık. Ama başarılı olamadık. Yenmemiz gereken bir maçtı. Beraberliği bile düşünmemiştik. Bu maçı telafi etmemiz gerekiyor. Kaybedilmiş sadece bir 3 puan var. Önümüzde alabileceğimiz bir 33 puan var. İnşallah bu hafta da Adana Demirspor maçını kazanacağız. Şampiyonluk potasına girmemiz için kazanmamız gereken bir maç. Samsun maçındaki mağlubiyet için hem taraftarlardan hem de camiamızdan özür diliyoruz" dedi.

"BİZ BURAYA ŞAMPİYON OLMAK İÇİN GELDİK"

Takımın maçlarda biraz daha sert oynaması gerektiğini ifade eden Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, herhangi bir eksikliklerinin olmadığını söyledi. Şimşek, "Kalite olarak üst düzey bir takımız. Sadece eksikliğimiz mücadele gücümüz zayıf. Bu ligler serttir. Sertlik düzeyimizi biraz daha arttırmalıyız. Sertlik derken yanlış anlaşılmasın. Futbolun gerektiği şekilde sertlikten bahsediyorum. Eğer ki bu ligde şampiyon olmak istiyorsak bu ligin gereklerini yerine getirmek zorundayız. Oyuncularımızın da sert olmasını istiyoruz. Samsun maçını kaybetmemiş olsaydık her şey daha güzel olurdu. Biz buraya şampiyon olmak için geldik ve şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

"ADANA DEMİRSPOR MAÇINI KAZANIRSAK YENİDEN ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Adana Demirspor maçını kazanmaları halinde yeniden şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını ifade eden deneyimli teknik adam Yusuf Şimşek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu maçı aldığımız takdirde şampiyonluğun en büyük adayı yine biz oluyoruz. Kaybettiğimiz puanlara rağmen bu konumdayız. Bir de lig ikincisi bir takımı yeneceksiniz. Kendimize bir güven gelecek. Her maç zor ama Adana Demirspor maçı çok daha zor. Bu maçı kayıpsız atlatmamız gerekiyor. Ondan sonra işlerin daha kolay olacağını düşünüyorum." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Yusuf Şimşek Hasan Subaşı Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title