Haberler

Simitçiyi Canı Sıkıldığı İçin Vurmuş

Güncelleme:

Üsküdar'daki Uzunçayır metrobüs durağına çıkan üstgeçitte simit satan Tayfun Karlık'ı bacaklarından vuran iki saldırgan yakalandı. Saldırganlardan Ahmet S'nin kayıp kız kardeşinin yerini bildiği ve söylemediği gerekçesiyle Karlık'ı vurduğu öne sürüldü. Sirkeci, emniyet çıkışında "Canım sıkıldı vurdum" dedi.

Uzunçayır metrobüs durağındaki üstgeçitte dün silahlı iki kişi üstgeçitte simit satan Tayfun Karlık'ı bacaklarından vurmuştu. Şüpheli kişiler üstgeçitten karşıya geçip otomobillerine binerek Kartal yönüne doğru kaçmıştı. Olayın ardından Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganların kaçtığı otomobilin plakasından yola çıkarak araştırma yaptı. Yapılan çalışma sonucunda Ahmet S., ve İbrahim A., isimli şüpheliler Pendik'te yakalandı.

"CANIM SIKILDI VURDUM"

Emniyette yapılan sorgulamada zanlılardan Ahmet S'nin, 16 yaşındaki kız kardeşinin bir haftadır kayıp olduğu ortaya çıktı. Ahmet S'nin, kız kardeşinin yerini bildiğini düşündüğü Tayfun Karlık'la konuşmaya gittiği, Karlık'ın kendilerini tersleyince de silahını çekip vurduğunu söylediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ahmet S.,, emniyet çıkışında basın menpuslarının "Simitçiyi neden vurdunuz?" sorusuna "Canım sıkıldı vurdum" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uzunçayır Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (33)

ali:

Ceza evinde bunun sıkıntısını giderirler bir daha canı hiç sıkılmaz

33
3
yanıtYanıtla
gayserili hasan:

İÇERİ GİRİNCE CANI SIKILAN DA SANA VURACAK ? VURDURAN VURDURANA

27
1
yanıtYanıtla
Adınız Yazınhalil:

cezaevinde sen görürsün gününü

24
2
yanıtYanıtla
.:

Simitçidir diye insandan sayılmıyor mu sandın?

23
1
yanıtYanıtla
bünyamin:

Tipe bak insana benzemiyor

23
0
yanıtYanıtla
ALİ:

Eee şimdi icerde canı sıkılan size

23
0
yanıtYanıtla
VİCDAN....:

Ulan, Hakim de sana canımı sıktın, sana müebbet verdim derse ki, demesi iyi olur. . . Kısasa kısas. . .

22
0
yanıtYanıtla
tatar:

NE DEMEK CANIM SIKILDI VURDUM. BEN SİZE BİRŞEY SÖYLEYEYİM ARAMIZDA KALSIN. ÇEŞİTLİ ORGAN BEKLEYEN NİCE MASUM KARDEŞLERİMİZ VAR ANLADINIZ SİZ ONU. . . .

17
4
yanıtYanıtla
YCN MTL:

AH ŞU DENGESİZİ İÇERDE DE BİRİSİ CANINI SIKSA AMA İYİ SIKSA HİÇ ÜZÜLMEM MÜSTEHAK KATİL RUHLU PİSLİKLER. .

19
0
yanıtYanıtla
tarık:

doğuya gönder pkk ile savaşsınlar birbirlerini öldürsünler böylece topran hain pisliklerden kurtuluruz

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title