Haberler

Simit Sarayı Bu Yıl Yurt Dışında 150 Mağaza Açacak

Yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Simit Sarayı, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen İngiltere'nin en büyük bayilik fuarı British Franchise Association Fuarı'na (BFA) katıldı.

Yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Simit Sarayı, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen İngiltere'nin en büyük bayilik fuarı British Franchise Association Fuarı'na (BFA) katıldı.

Londra'da şu ana kadar altı mağaza açan Simit Sarayı, Londra'daki Olimpia Sergi Salonu'nda düzenlenen BFA'de (British Franchise Association) Türkiye'yi temsil etti.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu'nun da katıldığı fuarda, Simit Sarayı'nın ürünleri ve bayilik fırsatları de hem ziyaretçilere hem de bayilik açmak isteyen girişimcilere tanıtıldı.

Fuarda, DHA'nın sorularını yanıtlayan Simit Sarayı'nın CEO'su Abdullah Kavukçu, 2017 yılında ihracat seferberliği başlattıklarını belirterek Simit Sarayı'nın bu yıl sadece yurt dışında 150 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti. Kavukçu şunları söyledi "Biz 2017 yılı için ihracat seferberliği başlattık. Geçtiğimiz yıl ciromuzun yüzde 55'ini yurtdışından sağladık. Hedefimiz dünya markası olmak. Bunu da yüzde 40 başarmış durumdayız. 22 ülkedeyiz. Daha çok yolumuz var. İnşallah bu sene sadece yurtdışında 150 mağaza açacağız. Bu da çok kişiye istihdam sağlamak demek. Bunu kendi mağazalarımızı açarak ve kendi mağazamız haricinde bayilik fuarlarına katılarak bayilik vermek suretiyle yapıyoruz. Markamızı tanıtıyoruz. Dünyada gittiğiniz en iyi meydanlarda Simit Sarayı'nı görebiliyorsunuz. Londra'da Piccadilly Meydanı'nda ve Oxford Caddesi gibi yerlerde Simit Sarayı bayrağı var. Zaten orda insanları sıraya diziyorsanız siz bir dünya markasısınız demektir"

Kavukçu, asıl hedeflerinin Türkiye'ye ihracatı getirmek olduğunu söyleyerek 2016'da 100 milyon dolar civarında ihracat getirdiklerini 2017 yılı hedeflerinin de 200 milyon doların üzerinde olduğunu kaydetti.

İki gün süren fuarda, hem İngiltere'den hem de yurtdışından markalar uluslararası bayilik fırsatlarını değerlendirme imkanı buldu.

Görüntü Dökümü

Simit Sarayı görüntüsü

Abdullah Kavukçu röportaj

Fuardan detay görüntü - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title