Haberler

    Simeone: Diego Costa, Atletico'nun Messi'dir

    Arjantinli çalıştırıcı, Diego Costa'nın takım için önemli bir isim olduğunu ve hazır olmadığı taktirde oynatmayı düşünmediğini belirtti.

    Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, yıldız oyuncusu Diego Costa'nın Lionel Messi'nin Atletico versiyonu olduğunu ifade etti.

    Diego Costa'nın Çarşamba günü oynanacak mücadeleye yetişememesinden endişe eden Simeone, düzenlediği basın toplantısında verdiği demeçte, "Barcelona için Lionel Messi ve Real Madrid için Cristiano Ronaldo ne ise, bizde de Diego Costa için aynı durum geçerli. Hazır olursa, tabii ki de oynayacak. Ancak %100 değilse, onu asla riske edemem." şeklinde konuştu.

    Son maçlardaki ufak rotasyonun takımı diri tutacağına inanan Arjantinli teknik adam, "Son birkaç maçtır rotasyona giderek onları hazır tutmaya çalışıyorum. Diego Costa maça yetişemezse, yerine Adrian Lopez oynayacak. Oynarsa da, harika bir maç çıkartacağından adım gibi eminim." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Lionel Messi Diego Costa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title