Haberler

Şimdiden Öğren, Sağlıklı Beslen" Projesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Topluluğu "Şimdiden Öğren, Sağlıklı Beslen" isimli projesini Canik Fatih Ortaokulu’nda gerçekleştirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Topluluğu "Şimdiden Öğren, Sağlıklı Beslen" isimli projesini Canik Fatih Ortaokulu'nda gerçekleştirdi.

İlk etapta küçük ve durumu iyi olmayan okulları amaçladıkları belirten Topluluk Başkanı Büşra Öztürk, "Eğitim projesinde yeterli ve dengeli beslenmenin erken yaşta eğitimle mümkün olabileceğini düşünüyoruz. OMÜ beslenme ve diyetetik topluluğu olarak, çocuklara bilinçli bireyler olma yolunda beslenme ve diyetetik bölümümüzün beslenme eğitimi dersi almış olan öğrencilerinden oluşan üyelerimiz ile yeterli ve dengeli beslenmeyi en doğru şekilde anlatmayı ve öğretmeyi amaçlıyoruz. Obezitenin ve sağlıksız beslenmenin yaygınlaştığı şu günlerde geleceğimizin en güzel yatırımı olan çocuklara eğitim vermeyi ve bu tür eğitimlerin yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Büşra Öztürk Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title