Haberler

Şimdi Spotlar Onların Üzerinde

Bu yıl önemli projelerde ve iddialı rollerde seyirci karşısına çıkacak olan genç yıldızlar, Hollywood'un yeni oyuncu kuşağını temsil ediyor.

Jennifer Lawrence

Oyunculuk eğitimi olmayan Jennifer Lawrence'ın yıldızı, 'Açlık Oyunları' filmiyle parladı. Genç oyuncu, bu yıl 'Umut Işığım'daki rolüyle Oscar'a uzanarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Lawrence, büyük buhran dönemini anlatan yeni filmi 'Serena'da başrolü üstleniyor.

Elizabeth Olsen

Ünlü ikizler Mary Kate ve Ashley Olsen'in küçük kardeşleri Elizabeth Olsen, 2011'de beklenmedik bir çıkış yaptı. 'Martha Marcy May Marlene'de başrolü üstlenen Olsen, çok sayıda ödül kazandı. Olsen bu yıl, Spike Lee'nin 'Oldboy' filminde boy gösterecek.

Emma Watson

'Harry Potter' serisindeki 'Hermoine' rolüyle şöhreti yakalayan İngiliz oyuncu Emma Watson; geçtiğimiz yılın ses getiren gerilim filmi 'Siyahlı Kadın'da başroldeydi. Bu yıl Sofia Coppola'nın yarı belgesel tarzdaki 'The Bling Ring'inde rol alacak olan Watson, iddiasını ortaya koyacak.

Mia Wasikowska

Bu yıl beyaz perdede 'Madam Bovary'yi canlandıracak olan Mia Wasikowska, görünüşüyle Cate Blanchett ve Tilda Swinton'a benzetiliyor. Wasikowska; Jim Jarmusch'un yeni filmi 'Only Lovers Left Alive'da bir vampiri oynayacak. Gerilim filmi 'Stoker'da ise Nicole Kidman ile anne-kızı canlandıracak.

Henry Cavill

'Hollywood'un en şanssız adamı' olarak tanımlanan Henry Cavill; Robert Pattinson'a hem 'Harry Potter ve Ateş Kadehi'ndeki 'Cedric', hem de 'Alacakaranlık' serisindeki 'Edward' rolünü kaptırmıştı. Cavill'ın şansı 'Tudors' dizisi ve 'Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı' sayesinde açıldı. Cavill; bu yıl Christopher Nolan-Zack Snyder ikilisinin 'Superman'i yeniden yaratacağı 'Man of Steel' filmi için tercih edilen ilk isim oldu.

Nicholas Hoult

Nicholas Hoult, 7 yaşındayken 'Bir Erkek Hakkında' filmiyle kamera karşısına geçmişti. Nicolas Cage'li 'Fırtınalı Hayatlar'da ise yetişkinliğe adım attı. Bu yıl George Miller'ın 'Mad Max: Fury Road'unda rol alacak olan Hoult'u, bir zombi olarak izlemeye hazır olun!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Elizabeth Olsen Henry Cavill Emma Watson Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title