Haberler

Şimdi Kahramanlık Zamanı

Güncelleme:

Ben10 Hayranları "Ben 10 Omniverse" ile Tanıştı

Cartoon Network'ün dünya ünlü kahramanı Ben 10'in yeni maceralarının ilk kez gösterildiği "Ben 10 Omniverse" galasında cemiyet hayatının yakından tanıdığı ünlü anneler ve çocukları biraraya geldi. Cartoon Network internet sitesinden çekilişe katılan 200 şanslı çocuk da aileleriyle birlikte oradaydı.

Lider çocuk kanalı Cartoon Network'ün dünyaca ünlü kahramanı Ben 10'in yeni maceralarının yer aldığı"BEN 10 OMNIVERSE"ü 200 şanslı çocuk, televizyondan önce ilk kez Kanyon AVM'de aileleriyle birlikte seyretme fırsatı yakaladılar. Gösterim öncesi Furkan Kızılay nam-ı diğer Havuç'un çocukları maceraya davet ettiği çok özel bir sunumla başlayan galaya Demet Kutluay, Gül Gölge Saygı, Pınar Talay, Özlem-Sinan-Demir çifti, Revna-Yelda Demirören gibi pek çok ünlü isim çocuklarıyla birlikte katılarak aynı zamanda 23 Nisan'ı da kutlama fırsatı da buldular. Çocuklar Ben 10 maskelerini yüzlerinden bir an olsun çıkartmazken, Ben 10'in en büyük yardımcıları uzaylılarla bol bol fotoğraf çektirdiler.

Ben 10 Omniverse: Mayısta Cartoon Network Ekranlarında

Galanın ardından, 23 Nisan'da Cartoon Network kanalında yepyeni maceraları ile tüm Türkiye'de ilk kez yayına giren Ben 10 Omniverse, bu özel gösterimin ardından mayıstan itibarense her gün Cartoon Network ekranlarında.

Omniverse'te, süper kahraman olma yolunda artık tek başına ilerleyen Ben Tennyson, yardımcıları Gwen ve Kevin'in üniversiteye gitmek için başka şehre taşınmışlarının ardından kötülerle yalnız başına savaşmaya başlar. Omnitrix'iyle ve dönüşebildiği 10 yeni uzaylıyla; yaşadığı şehir Belwood'un altındaki garip ve tehlikelerle dolu yeraltı kentinde çeşitli maceralar beklemektedir Ben 10'i…

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title