Haberler

Şimdi Al Baharda Öde Kampanyası

Güncelleme:

SsangYong'un amiral gemisi, Rexton W 'ye şimdi al baharda öde kampanyası ile sahip olmak çok kolay .

Ssangyong Rexton W Şubat 2013 için geçerli olan Şimdi Al Baharda Öde kampanyası ile daha da ulaşılabilir oldu. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, Distribütörü olduğu Ssangyong için Şubat ayına özel kampanyalar üretti. Bu kampanyalardan Şimdi Al Baharda Öde sloganı ile tanıtılan, üç ay ertelemeli kredi seçeneği Rexton W için de geçerli. Rexton W tercih edenler araçlarını hemen alıp, ödemelerini üç ay sonra yapmaya başlıyorlar.

SsangYong'un amiral gemisi, premium bir SUV olan üçüncü nesil Rexton W, konfor odaklı modern ve zarif stili ile birlikte mükemmel bir yol ve off-road sürüş performansı sağlayan Rexton W,ESP, ARP, HDC gibi sistemlerini standart olarak bünyesinde bulunduruyor. Yeni Rexton W modeli, 3 katlı güçlendirilmiş çelikten imal edilmiş, ön tampondan arka tampona uzanan merdiven tipi monoblok şasisi ile sürücü ve yolcu güvenliğini ön planda tutuyor.

Yeni 2000 Lt'lik aktif dizel motoru sadece performans değil yakıt tüketiminde verimlilik ve tüm yol şartlarında sarsıntısız sürüşleri beraberinde getiriyor. Yolculara araçta bulunan ön ve arka bağımsız süspansiyonu ile çoğunlukla lüks sedan araçlarda sunulan konforu yaşatıyor. REXTON W, 7 kişilik oturma düzeni ile hem daha fazla yolcu seçeneği hemde birçok şekilde oturma ve düzenleme imkanı sağlıyor, 6 ncı ve 7 nci koltukların yetişkinlerin rahatça oturabilmesi ve diz mesafesindeki genişlik Rexton W'u Geniş ailler için cazibe haline getiriyor.

SsangYong'un amiral gemisi, Rexton W 4,755 mm uzunluk, 1,900 mm genişlik ve 1,840 mm'lik yüksekliği ile E7 segmentindeki rakiplerinden kendini 7 kişilik oturma düzeni, geniş iç hacmi, yeni nesil cihazlarla eşleşerek telefon görüşmesi ve müzik dinlemede bağımsız hale getirmesi, premium 4x4 SUV'larda kullanılan barg warner şanzuman,otomatik şanzumanlarda direksiyondan'da kontrol edilebilen vitesi, 2000 Lt'lik motoruyla 155 PS güç ve 360 Nm tork üreterek vergi, yakıt ve fiyat avantajları ile kendini ayırt ve fark ettiriyor.

Rexton W 193 g/km karbondioksit emisyonu ile çevreciliktede oldukça iddialı. 155 PS güç ve 360 Nm tork üreten Rexton W 360 Nm torku aracın en sık kullanıldığı devir aralığı olan 1,500 ile 2,800 rpm arasında üretiyor Rexton W'nun başlangıç torku ise 190 Nm/ 1000 rpm.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Türkiye'de 27 satış ve 39 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle hizmet vermekte olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret; 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve %100 koşulsuz müşteri memnuniyeti sloganı ile 2007 yılından bu yana SsangYong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor. Trafikte ise 12 binden fazla SsangYong model araç bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Ssangyong Türkiye Otomobil Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title