Haberler

Simav Şehirlerarası Otobüs Terminali Gözlem Altında

Simav Belediyesi tarafından işletilen şehirlerarası otobüs terminali güvenlik kameralarıyla 7 gün 24 saat gözlem altına alındı.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı olumsuzlukların yaşandığı otogarda hem mal hem de can güvenliği açısından güvenlik kamera sisteminin yararlı olacağına inandığını söyledi.

Otogarın belde ve köylere yolcu taşıyan, şehirlerarası otobüs hizmetleri verilen bölümünün girişine 4, otogar bekleme salonuna da her tarafı gören 2 kamera yerleştirdiklerini ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Bunun yanında kamyon garajı olarak bilinen otogar arkasındaki bölüme de 7 ayrı noktaya 7 ayrı kamera yerleştirildi. Her iki bölüme giriş ve çıkışların kontrol altına alındığı kulübelerdeki görevlilerimiz önlerindeki ekranlardan kameraların algıladığı görüntüleri sürekli izlemekte olası bir olumsuzlukta gerekeni yerine getirmektedir. Kameraların elde ettiği görüntüler ise bir ay süre ile kayıt altında tutulmakta, görüntüler aylık olarak arşivlenmektedir." - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Özkan Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title