Haberler

Simav Belediyesinin 2015 Yılının Bütçesi Belirlendi

Güncelleme:

Simav Belediye Meclisi, 2015 yılına ait belediye bütçesini 45 milyon lira olarak kabul etti.

Simav Belediye Meclisi, 2015 yılına ait belediye bütçesini 45 milyon lira olarak kabul etti.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ın başkanlığında toplanan meclis üyeleri, içinde jeotermal ısınma ve içme suyu bedellerine yüzde 8 oranında zam içeren tahmini bütçeyi oy birliği ile onayladı.

Daha sonra toplantıda, gelecek yılın tahmini bütçesi ele aldı.

Özkan, burada yaptığı konuşmada, belediyenin ilgili birim yöneticileriyle hazırlanan tahmini bütçe ve kalemlerinde yer alan, yapılan ve yapılmayan fiyat artışlarına kesinlikle itirazım yoktur. Onların en doğru kararı verdiğine inanıyorum. Ama ben içme suyunda yapılan yüzde 8 oranındaki artışın jeotermal ısınma alanında da uygulanmasını istiyorum. Bu belki de halkımız tarafından eleştirilecek ama depremden bu yana jeotermal alanda fiyat artışının olmadığını, yaşanan seçimlerin olası zamları ertelettiğini düşünürsek jeotermalde zam kaçınılmazdır."

Konuşmanın ardından belediyenin gelecek yıl ki tahmini bütçesi, 45 milyon lira olarak oy birliğiyle kabul edildi. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Özkan Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title