Haberler

Simav Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Simav Belediye Meclisi, Şubat ayı yeni yılın aylık olağan ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Simav Belediye Meclisi şubat ayı  yeni yılın aylık olağan ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Meclisi Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ın başkanlığında gündemindeki 7 ayrı konuyu karara bağladı.

Toplantıda, Eynal Bölgesinde belediyeye ait seralarda kiracı durumunda olanlara kira süresini 8 yıl olarak kabul eden Meclis üyelerine Özkan, TOKİ bölgesine jeotermal enerji hatları çekilmesi için 2 milyon 749 bin liralık İller Bankası kredisine ihtiyaç olduğunu anlattı.

Bu kredi için 2014 yılında beklemeye geçtiğini ve bunda da isabetli karar verildiğini anlatan Özkan, "Şimdi bu krediyi değişen mevzuatlar nedeniyle daha uzun vadede ve daha düşük faizle alabileceğiz" dedi.

Başkan Özkan'ın açıklamasından sonra İller Bankası'ndan kredi alınmasına ilişkin karar oy birliğiyle güncellendi.

Eynal'da cami karşısında bulunan ve "Saklı Bahçe" olarak adlandırılan 1950 yapımı binanın kullanım ömrünü tamamladığı ve yıkılarak elde edilecek alanın termal turizm alanında yeni yatırımlar için kullanılmasını kabul eden üyelere, Eynal Kaplıcalarında Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine bağlı Fizik Tedavi ve Uygulama Merkezi kurma konusundaki teklifi anlatıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Özkan İller Bankası Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title