Haberler

Silvan Devlet Hastanesi Hizmete Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurhak Özyaramış, hastane yönetimi olarak 'duranın gerileyeceği' fikrine inandıklarını belirterek, sürekli yenilenme ve gelişme çabası içerisine girdiklerini kaydetti.

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurhak Özyaramış, yaptıkları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir yıldır başhekimlik görevini yürüttüklerini belirten Özyaramış, hastanede günde ortalama bin 500 hastaya baktıklarını ve 15 ameliyat gerçekleştirdiklerini kaydetti. Hedeflerinin, seçkin personel kadrosuyla, günün teknolojisine uygun, daha kaliteli, güler yüzlü ve güvenilir hizmet verecek duruma gelmek olduğunu anlatan Özyaramış, "Hastane yönetimi olarak 'duranın gerileyeceği' fikrine inandık ve hastanemizin geleceği için sürekli yenilenme ve gelişme çabası içerisine girdik. Bu çerçevede toplam kalite yönetimi felsefesini benimsemiş olarak yolumuza devam etmekteyiz" dedi.

Hastanede genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Dr. Egemen Çiçek ise, ilçe halkına ve köylere yoğun bir şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını anlatarak, "Hastanemiz 94 yataklı. Yaklaşık 100 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet vermekteyiz. Yatak kapasitesi olarak ortalama Devlet Hastaneleri kadar bir boyutumuz var. 18'i uzman, 10'u pratisyen hekim olmak üzere toplamda 28 doktor ile hizmet vermekteyiz. Birçok alanda başarılı ameliyatlar yapmaktayız. İlk defa Silvan'da kapalı rahim ameliyatını da başarılı bir şekilde gerçekleştirdik" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Nurhak Silvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title