Haberler

Silvan'da Yoksula Para Yardımında Banka Önünde İzdiham

Güncelleme:

Diyarbakır Silvan'da kaymakamlık tarafından yapılan 250 liralık yardımı alabilmek için yarışan vatandaşlar arasında izdiham çıktı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde Kaymakamlık tarafından yardıma muhtaç ailelere yapılan 250 liralık nakdi para yardımını alabilmek için banka şubesi önünde vatandaşlar izdiham yarattı.

HAFTA SONU ÇEKEBİLECEKLER

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere yapılan kömür ve gıda yardımı karşılığı bu yıl nakdi olarak yapıldı. Kaymakamlık tarafından belirlenen, kömür ve gıda yerine 250'şer lira yardım yapılmasına karar verilen ailelere söz konusu nakdi yardımı hafta içi yoğun olduğu için cumartesi ve pazar günleri Ziraat Bankası'ndan çekebilecekleri bildirildi.


EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİLER

Silvan Ziraat Bankası Şubesi önüne sabahın erken saatlerinden itibaren akın ederek sıraya giren kadınlar aşırı yoğunluk nedeniyle zaman zaman izdihama neden oldu. Banka içinde oturulacak yer bulunmazken, banka görevlileri kapıları kapatıp kepenkleri indirmek zorunda kaldı. Kepenklerin kapatılması sırasında ise kadınlar ezilme tehlikesi yaşadı.


2 BİN 400 AİLE FAYDALANACAK

Bankaya gruplar halinde alınan kadınlar 250 liralık yardım parasını aldıktan sonra banka önünden ayrıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, bu yıl ilçede 2400 aileye kömür ve gıda karşılığı olarak 250'şer lira dağıtımının devam ettiğini söyledi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziraat Bankası Diyarbakır Silvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

HACET:

BATIDAKİ FAKİRLERE KURUŞ YOK. DOĞUYA YAĞDIR. BESLENİP BESLENİP ASKERİMİZİ POLİSİMİZİ ÖLDÜRSÜNLER.

72
13
yanıtYanıtla
edirne:

türk milletinin topraklari , alin teri bu sigintilara heba ediliyor.

38
6
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

böyle devlet anlayışı olmaz. . . kimin parasını kime dağıtıyorsun. . . sordun mu ulan sordun mu???

33
7
yanıtYanıtla
10:

fırat. onların. dice. onların. barajlar. onların. petrol. kürtlerın. zülüm. onlara. kımse. babasının. cebınde. vermiyor. al. parani. git

3
37
yanıtYanıtla
Esma:

Sonra bide polise taş atarlar çocukları daga çıkar nankör hainler gidin bu parayıda gerçek ihtiyacı olan insanlara verin

35
3
yanıtYanıtla
DılokluMobil-IOS:

Ulan tüm illerde böyle, niye tek silwanı gösteriyonuz

19
16
yanıtYanıtla
Atom KarıncaMobil-ANDROID:

sözüm hain ve haince düşünenlere: o parayı alıp nasıl yiyeceksiniz T C böyle kazıklıyoruz mu diyeceksiniz eğer varsa birazcık(yokturda) o parayı almazsınız.....

29
3
yanıtYanıtla
TANJU:

BANKA DEVLETİN PARASINI BU TERÖRİSTLERE VERMEEEEEEE

21
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Besleyin kargayı oysun gözünü

26
5
yanıtYanıtla
DİYARBAKİR:

PKK KÜRT ÜZERİNDE SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYOR GAP PROJESİNİ ENGELİYOR FABRİKALARIN YAPILMASINI ENGELİYOR KÜRTLERE ZARAR VERMEKTEN BASKA NE YAPIYOR BİR KÜRT OLARAK BEN BU PKK NİN NİYETİNİ ANLAMADİM GİİİTİ

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title