Haberler

Silvan'da Polis ile Göstericiler Arasında İlginç Diyalog

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde dün akşam PKK yandaşlarının yasadışı gösterileri sırasında, göstericiler ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çatışma sırasında bir göstericinin gaz bombası atan polise, "Aldığın maaşı haket, neden isabet ettiremiyorsun?" diye bağırırken; zırhlı polis aracından da, "Ortaya çık, sen erkek misin?" diye karşılık verildi.

Silvan İlçesi'nde dün akşam yasadışı gösteri düzenleyen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup, Bağlar, Yenişehir, Feridun ve Mescit Mahallesi ile Diyarbakır Caddesi üzerinde barikat kurarak yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Grubu dağıtmak üzere olay yerine gelen polis ekiplerine ve zırhlı araçlarına da ses bombası, havai fişek, molotof kokteyli ve taşlarla saldıran göstericilere, güvenlik güçleri de tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale etti.

Olaylar sırasında, polis göstericileri gaz bombası atarak dağıtmaya çalışırken, bir gösterici "İsabetli at, aldığın maaşı haket. Neden isabet ettiremiyorsun?" diye bağırdı. Akrep tabir edilen zırhlı aracın megafonundan da bir polisin, "Gelirsem oraya ben seni oynatırım. Ortaya çık, sen erkek misin?" diye karşılık verdiği duyuldu.

Diyarbakır'dan takviye ekiplerin de gelerek Silvan polisine destek verdiği olaylar sırasında, zaman zaman gerçek silah sesleri duyuldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title