Haberler

Silvan'da Patlamanın Ardından

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Tekel Mahallesi’nde bulunan evleri ile bir okulun bahçesi arasında buldukları cismin ellerinde patlaması sonucu aynı aileden oldukları belirtilen çocuklardan 9 yaşındaki Hasan Yılmaz hayatını kaybederken, 6 yaşındaki Mert, 10 yaşındaki Ümit ve 6 yaşındaki Mazlum yaralandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Tekel Mahallesi'nde bulunan evleri ile bir okulun bahçesi arasında buldukları cismin ellerinde patlaması sonucu aynı aileden oldukları belirtilen çocuklardan 9 yaşındaki Hasan Yılmaz hayatını kaybederken, 6 yaşındaki Mert, 10 yaşındaki Ümit ve 6 yaşındaki Mazlum yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Silvan ilçesinde 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağının uygulandığı Tekel Mahallesi'nde meydana geldi. Tekel Mahallesi'nde bulunan evleri ile Türk Telekom Yatılı İlköğretim Okulu'nun bahçesi arasında meydana geldi. Burada oynayan 4 çocuk, yerde buldukları cisimle oynamaya başladı. Cisim bir süre sonra çocukların elinde patladı. Patlamada, 4 çocuk yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Silvan İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan 9 yaşındaki Hasan Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Yaralılar 6 yaşındaki Mert, 10 yaşındaki Ümit ve 6 yaşındaki Mazlum ise Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Patlamanın ardından olay yerine gelerek, incelemelerde bulunan polis, çok yönlü soruşturma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yılmaz Diyarbakır Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title