Haberler

Silvan'da Parke Taşları Gece Döşeniyor

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle gece mesaisi uygulaması başlattı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle gece mesaisi uygulaması başlattı. İlçedeki kenar mahallelere döşenecek olan parke taşları Ramazan ayı nedeniyle gece döşeniyor.

Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayı vesilesiyle ve havaların sıcak olmasından dolayı kilitli parke taşı çalışmalarını gece serinliğinde yapıyor. Gündüz belediye hizmet binasında resmi işler yürütülürken, fen, çöp ve diğer çalışmalar akşam saatlerinde yapılıyor. Gündüz oruç tutan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sahur vaktine kadar kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçe merkezine bağlı Bağlar Mahallesi'nin 816, 819 ve 823'üncü sokakları yanı sıra Gül Caddesi üzerinde kilitli parke taşı döşemesi yapıldı.

Çalışmalardan memnun olduklarını belirten personel ise iftardan sonra başladıkları çalışmalarını sahur vaktine kadar sürdürdüklerini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Silvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title