Haberler

Silvan'da Kahve Baskını: 1 Yaralı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bir kahvehaneye giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, silahla bir kişinin ayağına ateş etti.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, bir kahvehaneye giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, silahla bir kişinin ayağına ateş etti.

Edinilen bilgiye göre, Karabehlülbey Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehaneye gelen yüzleri maskeli iki kişi, kahvehanede oturanların ayağa kalkmasını istedi. İddiaya göre, kahvede bulunan M.K., yüzleri kapalı grubun isteğine cevap vermedi. Duruma sinirlenen yüzleri kapalı iki kişi, M.K.'nin bacağına ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

Yaralı, çevredekilerin haber vermesiyle Silvan Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından M.K., Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil servisine sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

diyarbakır Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title