Haberler

Silvan'da Baraj Yoluna Döşenen Mayın İmha Edildi

Güncelleme:

Diyarbakır'da baraj yoluna döşenen mayın, güvenlik güçleri tarafından çevrede güvenlik önlemi alındıktan sonra imha edildi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde baraj yoluna döşenen mayın, güvenlik güçleri tarafından çevrede güvenlik önlemi alındıktan sonra imha edildi.

Mayını vatandaşlar fark ederek güvenlik güçlerine haber verdi ve olası bir facia engellendi.

VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Silvan İlçesi'nde yapımı süren Silvan Baraj inşaatına giden Boyunlu Köy Grup Yolu olarak da adlandırılan Silvan Barajı Lojistik Yolu üzerindeki bir menfeze PKK'lılar tarafından geçen hafta yerleştirilen bomba, uzaktan kumanda ile infilak ettirilmiş, olayda ölen ve yaralanan olmamıştı. Aynı karayolu üzerinde yoldan geçenler bir mayın düzeneği daha fark ederek durumu jandarmaya bildirdi.

KONTROLLÜ OLARAK PATLATILDI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra düzeneği kontrollü olarak patlatarak imha etti.

BÖLGEDE ARAMA YAPILDI

Sabah saatlerine kadar süren çalışma sonrası jandarma ekipleri karayolu üzerinde başka patlayıcı olup olmadığını kontrol etti. Başka patlayıcıya rastlanılmazken bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Silvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

APOCUZAZA:

ALLAH AŞKINA Bİ RESİME BAKIN ONDAN SONRA YORUM YAPIN ASFALTIN ORTASINDA KABLOLAR AÇIK HANGİ GERİ ZEKALİ BUNA İNANIR PKK BÖYLE ACEMİ EYLEME ALET OLURMU BUNUDA BAŞARAMADINIZ BAŞKA OYUNA BAKIN

13
27
yanıtYanıtla
HacımobilWeb@haberler.com:

Şu hdp oy verenle pkkya hizmet edenlerin Allah belasını versin

19
18
yanıtYanıtla
Gamze:

şikayet edenlere helal olsun .

27
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Lan siz kimsiniz kimin ülkesinde ne yapiyosunuz defolup gidin Türkiyeden

15
11
yanıtYanıtla
Diyarbakır lı.. Mobil-IOS:

Adamlar memleket kalkınsın istemiyor, Barajın diyarbakır da ne işi var. Bu memleket köhne kalsın ki PKK istediğine Ulaş mış olsun. Bir Allah'ın kulu Kürt yok mu aklı başında, yıllar dır PKK kanınızı emdi yetmez mi, ne okul yapılsın istedi, ne hastane, nede memleketin kalkınmasına destek olacak şeylerin.. Eğer ses çıkarmıyor sa halk bu duruma vardır onun da bu işten bi çıkarı..

20
6
yanıtYanıtla
tose:

Kürt Halkı uyandıkça PKK kuduruyor. !!!! Emecek kan arıyorlar. !

17
6
yanıtYanıtla
PİSLİK ETEKLİLERE:

ASKERE UZANAN TÜM ELLER KIRILSIN. ULAN ADİLER ASKERİ SEÇİM MALZEMESİ YAPMAYIN NANKÖRLER

14
8
yanıtYanıtla
SÎLÊ.mobilWeb@haberler.com:

AKP NIN OYUNLARI YEMEYIZ CICIM BUNLARI... AKP DAHA COK PISLIGE BATACAK AMA HALK GORECEK BUNU

15
7
yanıtYanıtla
elağzılı:

pkk nın tek derdi rant sağlamak terörden beslenen abeyler , iç yüzünü daha iyi gördük 1915 olaylarına destek çıkarak ermenileri savunuyorlar bir kürt olarak utanıyorum ermenide pkk da kürtlere katliam yapmışlardır el halkımız

13
8
yanıtYanıtla
hacımobilWeb@haberler.com:

Teròrist pkk eli kanli bebek katilleri

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title