Haberler

2. Hain Saldırı! Silvan'da Askeri Aracın Geçişi Sırasında Patlama

Güncelleme:

Diyarbakır'da Silvan Barajı'na giden Boyunlu yolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama yaşandı. Patlamada ölü ya da yaralı olmazken maddi hasar meydana geldi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Silvan Barajı'na giden Boyunlu yolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada ölü ya da yaralı olmazken kirpi türü askeri zırhlı araçta maddi hasar oluştu.

Aynı yol üzerinde 2 Temmuz tarihinde de askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana gelmişti.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapımı davam eden Silvan Barajı'na giden yolda, sabah saatlerinde askeri zırhlı aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Büyükçeşme Caddesi'nin bitiminde meydana gelen patlamada ölü ve yaralı olmazken, kirpi türü askeri zırhlı araçta maddi hasar oluştu.

2. SALDIRI

Silvan Barajı yolunda geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan kalekol ve kuleler için çalışmalar hızlandırılırken, aynı yol üzerinde 2 Temmuz tarihinde de askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana gelmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Silvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (82)

2000:

Kendileri patlatiyorlar

7
28
yanıtYanıtla
KANI BOZUKLAR:

BU KANI BOZUK HAINLERIN ANLAYACAGI DILDEN KONUSMAK GEREK KESIN BUNLARIN SUYUNU ELEKTIRIGINI ac susuz birakin bunlari MADEM BIZLER ONLARIN DÜSMANIYIZ DOSTLARINDAN ALSINLAR ELEKTRIGI SUYU VS. . . . ve en önemlisi bu VATANA HAINLIK yapanlarin kimlikleri belirlenip vatandasliktan atilip sinirdisi edilmeli barzanimi bakar kim bakarsa baksin bunlara yeter ya yeter bunlar nasil hain bir topluluk!?!

19
9
yanıtYanıtla
KURUCABEL:

ALLAH''ım şu oruçlu ağzımla sana yalvarıyorum, Ramazan ayıyın ve sevdikleriyin yüzüsuyu hürmetine şu pkk ve yandaşlarının boyunlarını altında bırak. sen hesabı çok erken gören ve azabı en şiddetli olansın senin herşeye gücün yeter amin

26
2
yanıtYanıtla
ERDAL:

Bu Hdp Pkk faşist ve ırkçılarının kendinden başka kimseye tahammüleri yoktur. Bu Hdp Pkknın taa kendisidir

23
4
yanıtYanıtla
türk:

Dövlet bize bahmiyiir dimeyin sonra ha... ama ahırda bile ufo kullanıyonuz

25
0
yanıtYanıtla
firat dicle:

bilmeyen sanacak ki bu barajlar biz kürdlerin iyiligi icin yapiliyor tabiki hayir düsman bu barajlari Gerillanin hareket alanini daraltmak icin yapiyor eyer PKK. e daha büyük eylemler yapmiyorsa bu barajlarin yapimi icin tc devleti Sayin Baskan APO. ya dua etsin yoksa simdiye kadar o barajlar kanla doldurulurdu Viransehirli

2
22
yanıtYanıtla
farkin:

bende silvanlıyım bugun oldu yalan degıl saat sekız de ve uyurken bırden yerı sallayan ses hepımız dısarı kostuk ne oldu dıe ALLAH kımseye böyle zaman lar yasatmasın o ses hıç unutmam artık savaşta yaşayan ınsanlar ne halde kım bılır ölen olmmıs demış bırı keşke bıraz ınsan olsan sen de böyle dersen savaş hiçbir zaman durmaz hepimiz kardeşiz anlayın artık

23
0
yanıtYanıtla
HasMobil-IOS:

Türk askeri geçen hafta ateş kesi bozdu bundan sonra neler olacak beli değil

8
13
yanıtYanıtla
türkiyeyi seven ermeni:

türklere bazen salak diyorum kusura bakmayin ama kesin elektirigi suyu bakin ondan sonra pkk kaliyormu 1 ay su görmesin millet pkk lesleri serilir ortaliga su tekrar acilsin diye

17
3
yanıtYanıtla
simgetc:

No baraj no karakol yes barış .d

0
19
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title