Haberler

Silvan'da 1 Polis Şehit Oldu

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lılar tarafından TOMA'ya düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, teröristler tarafından Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na yapılan roketli saldırıda 1 polis şehit oldu.

YARALI POLİS AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde devam eden operasyonlarda çıkan çatışama sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis ise yaralandı. Yaralı polisin tedavisinin ayakta yapıldığı öğrenildi.

YDG-H'NİN BÖLGE SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Çıkan çatışmalarda 4 örgüt mensubunun da öldürüldüğü bildirildi. Öldürülen teröristlerden birinin YDG-H'nin ilçe sorumlusu Soro kod adlı 24 yaşındaki Süleyman Güleç olduğu öğrenildi. Güleç'in, bir süre Suriye'nin Kobani bölgesinde çatışmalara katıldıktan sonra Silvan'a geldiği kaydedildi.

SİLVAN'DA NELER YAŞANMIŞTI

9 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silvan ilçesinde bugün sabah saatlerinde asker ve polisin katılımıyla başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürülüyor. Valilk tarafından operasyonlar sırasında, 1 askerin şehit olduğu, 3'ü asker, 2'si çocuk 6 kişinin yaralandığı, 5 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıklandı.

ŞEHİDİN ADI VE MEMLEKETİ BELİRLENDİ

Saldırıda şehit olan polis memurunun adı ve memleketi belirlendi. Şehidin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Arif Demir, memleketinin ise Konya olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Güleç Silvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title