Haberler

Silopi Serhat Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk

Silopi Serhat Belediyespor Kulübü Başkanı Adil Şimşek, 7 Şubat tarihinde başlayacak ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Silopi Serhat Belediye spor Kulübü Başkanı Adil Şimşek, 7 Şubat tarihinde başlayacak ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Şırnak il genelinde 8 takımın oynayacağı amatör lig maçları 7 Şubat tarihinde başlıyor. Kızıltepe Petrol Spor ile yapacakları hazırlık maçı öncesi açıklama yapan Silopi Serhat Belediye spor Başkanı Adil Şimşek, maddi sıkıntılar içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Silopi'deki iş adamlarına seslenen Şimşek, "Silopi'de 400 tane gencimizi sportif alanlarda yetiştiriyoruz. Silopi gibi bir ilçede bu denli sayıya ulaşmak büyük bir başarıdır. Sportif gelirimizi sadece Silopi Yeşiltepe Parkı'ndan elde ettiğimiz gelir ile elde ediyoruz. Çoğu zaman sporcularımıza ekipman ve spor malzemeleri almakta zorluk çekiyoruz. İş adamlarımızın ve sayın valimizin desteklerini bekliyoruz" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızıltepe Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title