Haberler

Silopi Selahattin Eyyübi Okulu Bölge Finallerinde

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortak düzenlenen küçük erkekler futbol turnuvasında Silopi Selahattin Eyyübi Ortaokulu Şırnak il birincisi olarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortak düzenlenen küçük erkekler futbol turnuvasında Silopi Selahattin Eyyübi Ortaokulu Şırnak il birincisi olarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Okul bahçesinde ve Silopi İlçe Stadyumu'nda idmanlar yapan ve bölge müsabakalarına hazırlanan futbolcular hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu ve Şırnak'ı en iyi şekilde temsil etmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. 7-9 Nisan 2015 tarihlerinde Muş'ta yapılacak olan turnuvada Şırnak'ı temsil edecek olan öğrenciler hedeflerinin turnuvalarda en iyisini yapmak olduğunu kaydetti. Konu hakkında açıklamada bulunan Selahattin Eyyübi Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Oğuzhan Aksu, turnuvalarda hiç yenilmeden Şırnak il birincisi olduklarını söyledi. Öğuzhan Aksu, "Takımımız önce Silopi ilçe birincisi oldu ardından Şırnak il birincisi oldu. Takımımız çok iyi durumda. Bütün oyuncularımız Muş'ta yapılacak olan bölge finaline hazırlanıyor. Herkes kendi sorumluluklarını çok iyi biliyor. Amacımız turnuvada Şırnak'ın adını en iyi şekilde duyurmaktır. Bunun için bütün oyuncularıma çok güveniyorum. İnşallah çok başarılı maçlar çıkartacağız. Bize bu konuda desteklerini esirgemeyen Silopi Kaymakamına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Muş'ta yapılacak olan turnuvaya hazırlanan öğrencilerden İlhan Kabul ise bölge finaline çok iyi şekilde hazırladıklarını ve turnuvada başarılı olmak için ellerinden gelen bütün imkanları kullanacağını söyledi.

Bir başka oyuncu Barış Badur da, amaçlarının Muş'ta yapılacak turnuvada Şırnak ismini en iyi şekilde duyurmak olduğunu kaydetti. Ahmet Yılmaz ise, "Her gün idmanlar yapıyoruz çok sıkı hazırlanıyoruz. Kesinlikle oradan başarılı bir şekilde dönmek istiyoruz. Bunun için bütün imkanları kullanacağız Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şırnak Silopi Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title