Haberler

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız İftar Yemeğinde Vedalaştı

Son kararname ile birlikte İçişleri Bakanlığı eğitim daire başkanlığına atanan Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, iftar yemeğinde ilçe halkıyla vedalaştı.

Son kararname ile birlikte İçişleri Bakanlığı eğitim daire başkanlığına atanan Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, iftar yemeğinde ilçe halkıyla vedalaştı. Yoğun katılımın olduğu gecede kaymakam Silopi halkından helallik istedi.

Grand Otel'de düzenlenen iftar programına Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, 172'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Attila Şirin, Cumhuriyet Başsavcı vekili Fatma Yıldırım, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Hasan Eken, CHP Şırnak İl Başkanı Çınar Ökten, AK Parti Silopi ilçe Başkanı Haşim Haşimoğlu, Silopi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Heşar Haşimoğlu, kurum müdürleri, daire amirleri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Plaket ve hediyelerini alan Kaymakam Yıldız, Silopi'de iki sene görev yapmaktan onur duyduğunu söyledi. Kaymakam Yıldız, "Bundan önce de 8 ayrı yerde görev yaptım. Değişik insanlarla tanıştık. Güzel günlerimiz oldu. Temel amacımız, görevimiz, buradaki insanlara kamu hizmetini etkin, verimli ve güzel bir şekilde sunabilmek ve onları memnun edebilmekti. Elimizden geldiğince mesleğimizin hakkıyla çalışmak, çalışarak vatandaşlarımıza katkıda bulunmaktı. Artı katma değer üreterek buradan gitmek. Bu bizim mesleğimizin cilvesidir. Tabi bunu tek başımıza yapmıyoruz. Burada çalıştığımız birimde omuz omuza, sırt sırta verdiğimiz kamu kurumunun değişik kesimleri ile yapıyoruz. Bu anlamda dolaştığım yerler içerisinde çok büyük sıkıntılar olmasına rağmen buradaki çalışma arkadaşlarımın hepsinin özverisini gördüm. Hiçbir birimi ayırmak istemiyorum. Çok sıkıntılı ve hızlı bir süreç geçtiği için ayrıntılı olarak hepsini tanıyamadık ama tanıyabildiğimiz bütün kurumdaki arkadaşlar kendilerinden büyük şeyler vererek, artı katma değer üretmeye çalıştılar. Hiç birisiyle bir problem yaşamadık. Burada bir eksiğimiz var ise beraber giderdik. Acı günlerimiz oldu, hep beraber olduk. Bu benim burada unutamayacağım bir şeydi. Küçük yerlerde çalıştım, büyük yerlerde de çalıştım. Ama buralardaki bu samimiyeti, sıkıntılar içerisinde çalışırken bulduğum samimiyeti, her yerde bulamıyoruz. Bu anlamda mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Yıldız, son olarak tüm Silopi halkında helallik istediğini sözlerine ekledi. Kaymakam Bünyamin Yıldızın konuşmasının ardından Silopi Cumhuriyet Savcısı Turgut Budak bir konuşma yaptı. Savcı Budak, özetle şöyle dedi:

"İçişleri ataması ile Silopi'den ayrılan Kaymakam Bünyamin Yıldız'ın yeni görev yerinde başarılı bir şekilde görev yapacağına inandığım için öncelikle kendisini kutluyorum. Ankara'da gerek ailesi ile gerekse çalışma ortamında arkadaşları ile başarılı ve mutlu bir şekilde çalışmasını diliyorum. Bir yargı mensubu olarak kendisi ile kurduğum münasebetlerde Silopi'nin geleceği adına buradaki sorunların çözümü ve gayretli bir şekilde çalıştığını gördüğümü sizlerle paylaşmak istedim. Daha önceki görev yerlerindeki tecrübelerini Silopi'ye aktardığını, bu konuda da çoğunlukla başarılı olduğunu, sürenin kısıtlı, Silopi şartlarının zor ve çirkin olması sorunların üzerine eğilmenin ciddi anlamda bir zaman ve mesai istediğini biliyoruz. Kendisinin de bahsettiği üzere bazı sorunları çözebilmek için daha çok vaktin ve burada kalmak gerektiğinden, görev yaptığı süre içerisinde birçok şeylerin değiştiğini, sorunların çözüldüğünü, her seferde geliş gidişlerinden gözlemlediğimden buradaki görev süresi içerisindeki gerek kişisel hayatı, gerekse de mesleki hayatı hepimiz için aslında takdiri şayan bir süreç almıştır. Ben kendisine hepinizin huzurunda birlikte görev yaptığımız ve mesaide bulunduğumuz bu süreler için teşekkür ediyorum. Umarım yeni görev yeri kendisi için daha mutlu ve huzurlu bir ortam oluşturur."

Konuşmaların ardından Kaymakam Bünyamin Yıldız için düzenlenen veda yemeği sona erdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Bünyamin Yıldız Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title