Haberler

Silopi - Habur Mülki İdare Amiri Engelli Vatandaşları Ağırladı

Habur Mülki İdare Amiri engelli vatandaşları ağırladı ŞIRNAK'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur sınır kapısı Mülki İdare Amiri olan Şırnak Vali Yardımcısı Ali arıkan, Silopi ilçesindeki engelleleri makımanda ağırlmayarak onlara çeşitli hediler verdi.

Habur Mülki İdare Amiri engelli vatandaşları ağırladı

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur sınır kapısı Mülki İdare Amiri olan Şırnak Vali Yardımcısı Ali arıkan, Silopi ilçesindeki engelleleri makımanda ağırlmayarak onlara çeşitli hediler verdi.

Habur Mülki İdare Amiri ve Şırnak Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Silopi ilçe merkezindeki akli dengesi bozuk vatandaşları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı yetkililerinin aracılığı ile özel bir araçla ilçeye 15 Kilometre uzaklıkta bulunan Habur Mülki İdare Amirliğindeki makamında ağırladı. Engelliler ile bir süre makam odasında sohbet eden Vali Yardımcı Ali Arıkan, daha sonra toplantı salonunda engellilerle birlikte yemek yedi. Engelli vatandaşlar, gösterilen ilgi karşısında büyük sevinç yaşarken, Vali Yardımcısı 1 saatten fazla birlikte olduğu engelli gençlere ayakkabı ve benzeri hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title