Haberler

Silopi'deki Hain Saldırıdan İlk Fotoğraflar Geldi

Güncelleme:

Silopi'de 4 sivilin öldüğü, 5'i polis 19 kişinin yaralandığı hain saldırıdan ilk görüntüler geldi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde akşam saatlerinde teröristlerce tuzaklanan bomba infilak etti. Zırhlı polis aracaının geçişi sırasında infilak eden bombanın patlması sonucu ilk belirlemelere göre 4 sivil yaşamını yitirdi. 5'i polis 19 kişi yaralandı.

2 OTOBÜS TAHRİP OLDU

Lögar kapağına yerleştirilen bombanın infilakı sonucu olay yerinden ilk fotoğraflar geldi. Fotoğraflarda olay yerinde 2 otobüsün tahrip olduğu görülüyor. Sivil yaralıların bu otobüslerdeki vatandaşlar olduğu ve bu nedenle de yaralı sayısının yüksek olduğu tahmin ediliyor.

BÜYÜK ÇUKUR AÇILDI

Çevredeki bir bina ve futbol sahasıolduğu tahmin edilen iki yapıda da ağır tahribat gözlemleniyor. Bombanın infilak ettiği yerde ise derin bir çukurun açıldığı ve etrafa çok sayıda şarapnel parçasının savrulduğu fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor.

İşte olay yerinden gelen o kareler:





(Fotoğraflar sosyal medyadan alınmıştır)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şırnak Silopi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

AdiyamanKahta:

Bende Kürd oğlu Kürdüm ve burdaki PKK sempatizanlarına gülmekten koptum. O kadar zor durumdasinizki su kadar Asker Polis öldü diye sallıyorsunuz. Hatirliyormusunuz bir ay önce PKK’nin Manisa yaptıgı saldiriyi? saldırıdan 3 gün sonra HPG BIM açıklama yaptı 30 asker öldü, sonra olayın görüntüsü internete duştu meğer bomba araç geçtikten sonra patlamış. Iste bizim mal pkklilar bunlara inanıyor. XWEZI BI WI KESI YE BEJE TIRKIM

130
80
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı Türk:

Bir Diyarbakırlı olarak güneydoğunun dümdüz olmasını istiyorum. Artık yeter acımayın bunlara sivil falan dinlemeden. . . Bende sivilim ama vatan haini değilim. . . Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ.

120
56
yanıtYanıtla
gaplan:

kürtler , türkiye yandaşlarını oyalarken, rejim ve faşist karşıtı islamcılarda batıyı almak için organize oluyor, bir müslümanın Allahın indirdiğinden başkasına yani küfre razı olcağını ummak beyinsizliktir, kesinlikle öyle bişey olmayacak, bir taraftan kürdistan yükselirken, öte taraftan anadolu islam devleti yükseliyor, türklere 1 santim bile toprak verilmeyecek

72
49
yanıtYanıtla
gaplan:

he kürtler çok kötü durumda, hatta türklerin geçen gösterdikleri harabelerde yaşadıkları haberi çok doğru, yokluk sefalet içindeler, yiyecek ekmekleri bile yok, zaten bu yüzden bu savaşı onlar kazanacak Allahın izniyle.

73
43
yanıtYanıtla
hain herifler:

beleşten yaşar devletin mermisi ile beleşten ölürsünüz. . . hayat size güzel

yanıt2
yanıt1
gaplan:

işte çoluğu çocuğu rejim dolandırıyor kullanıyor, çocuklar türkiyeyi baya baya gerçekten devlet sanıyor, bizde çocuk olduk, bize doğrusunu söyleyen büyüklerimiz vardı, ama rejim durmadan yalan propaganda yaptığından, kafamız almaz, aldanırdık. şu buzdağının görünen kısmı, rejim kayıplarının, patlamaların, 10 da biri bile yansıyorsa basına iyi. . çünkü saklarlar, eğer medyada kayıt görüntü falan yoksa. eğer 500 askerim öldü diyorsa, en iyi ihtimalle 5bin dir.

43
19
yanıtYanıtla
X:

NE İÇTUN GARDAŞ SEN

yanıt5
yanıt6
ferhat:

alevi sırrı süreyya önder fellah figen yüksekdag yezidi ali atalan ve felaknas uca alevi gülten kışanak alevi aysel tugluk alevi sebahat tuncel alevi ertugtul kürkçü alevi ziya pir alevi müslüm dogan siz millet vekili olun diye gerçek müslüman kürtler ölüyor diyarbakırda 16 kürt 2 hafta önce param parça edildi şimdi de silopi sizin kürt olmadıgınızı herkez biliyor pkk da sizin gibilerden kurulu sadece kürtleri savunuyoruz diye eleman temin ediyorsunuz aynı seçimlerdfe oy topladıgınız gibi

37
19
yanıtYanıtla
M.SERTOĞLU:

Doğru HAİN bir saldırı. . . Yapanlar kim. . . . . . Ülkesine HAİN olan KATİL PKK. . . . Vicdansız bu mahluklar kendi KÜRT halkını bile katlediyor. . . . . Niçin yapıyor. . . Dışarıdaki hiristiyan katil ve sömürücü devletlere hizmet etmek için her türlü pisliği yapıyor. . . . . . Başaramadılar. . . . . . Zamanla yok olup gidecekler. . . . . .

36
11
yanıtYanıtla
DERBEDER:

ALLAHIM POLİSİMİZİ ASKERİMİZİ KORUSUN GERİSİ KİM GEBERİRSE GEBERSİN

33
10
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title