Haberler

Silopi'de Polis Aracını Devirdiler: 3 Yaralı

Güncelleme:

Şırnak Silopi'de yasa dışı gösteri yaparak Habur karayolunu trafiğe kapatan göstericiler, polise ait zırhlı aracı ele geçirdikleri bir iş makinesi ile devirdiler.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde dün gece yasa dışı gösteri yaparak Habur karayolunu trafiğe kapatan göstericiler, olaylara müdahale eden polise ait zırhlı aracı ele geçirdikleri bir iş makinası ile devirdiler. Araçta sıkışan ve askerler tarafından kurtarılan zırhı araçtaki 3 polis hafif yaralandı. Göstericiler polis araçlarını molotof yağmuruna tutarken, olaylar gece geç saatlere kadar sürdü.

20 GÖSTERİCİ POLİSİ MOLOTOF YAĞMURUNA TUTTU

Silopi'de, dün akşam geç saatlerde toplanan bir grup gösterici, Cudi Mahallesinden İpekyolu'na inen 4 ve 5'inci caddede yol kesip eylem yaptı. Olaya anında müdahale eden bir polis zırhlı aracı İpekyolu üzerinde bulunan bir fırının kaldırımına çarparak kaza yaptı. Aracın fırının önünde sıkışması ile birlikte 20 kişilik bir grup gösterici zırhlı aracı molotof yağmuruna tuttu. Araçta mahsur kalan 4 polisin yardımına meslektaşları yetişti. Olay yerine gelen Toma aracı zırhlı araçtaki yangını tazyikli suyla söndürdü. Birkaç dakika arayla olay yerine gelen zırhlı araçlar göstericileri dağıtmak için biber gazlı müdahalede bulundu. Polislerin bulundukları araçtan kurtarılmaları için polisin havaya sık sık ateş açtığı görüldü.Olayların ilçe geneline yayılması ile birlikte birçok noktada silah sesleri yankılandı.

İŞ MAKİNESİYLE ZIRLI ARACI DEVİRDİLER

Ofis mahallesinde toplanan farklı bir grup ise, kaçırdıkları iş makinesiyle İlçe Jandarma Komutanlığı'na yakın bir noktada İpekyolunu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen polis zırhlı aracını göstericiler iş makinesiyle devirdi. Yerde bir süre sürüklenen polis aracına jandarma ekipleri müdahale bulundu. Göstericiler biber gazı ve tazyikli suyla dağıtıldı. Olaylar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çıkan olaylarda hafif şekilde yaralanan 3 polis memurunun ise Silopi Devlet Hastanesinde ayakta tedavilerinin yapıldığı öğrenildi. İlçedeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Şırnak Silopi Cudi Güncel Haberler

500

Yorumlar (81)

DERSİMLİ:

GEZİDE ÇOLUK ÇOCUĞU SOKAK ARALARINDA BOĞAZLAMAYA BENZEMEZ BU İŞLER BÖYLE KORLAR ADAMA ELİNİZE SAĞLIK GENÇLER!!

13
59
yanıtYanıtla
Alper Alper:

Hükümet en kısa zamanda vatan hainleri için VUR emri çıkarmalı- ve elinde molotof-silah olan yaşı kaç olursa olsun vurulmalı.

58
5
yanıtYanıtla
HAYATİ:

Böyle bir eylemde VUR EMRİ verilmeli. Güvenlik güçlerinin hayatına kast ediliyorsa, VUR''ulmalı eylemci. BÖYLE BİR ÖZGÜRLÜK HİÇ BİR ÜLKEDE YOK. Avrupa''da yapın bakayım ne oluyor

38
6
yanıtYanıtla
Gereçek Açıdan:

Bu işbirlikçi bozguncu fesat mikroplar, ya vurularak ya asılarak yada sürülerek temizlenmeden bunların çıkaracağı sorunlardan kurtulmak mümkün olmaz.

39
5
yanıtYanıtla
10.KAT-SİYAH DEVLET MELEK ASKER..?:

TOSUN PAŞA NEREDESİN. . . BEN ŞABAN. . . . . . . . . . . . . . . . ?

1
38
yanıtYanıtla
şırnak:

ulan Allah hepınızın belasını versin fransız ıngılız gelınce kardesız işid gelınce bizi tanımıyorsunuz işidin derdi din degil soykırım tüm islam alemınde kürtler kadar dindar insan var mı yok tabi ama helal olsun hepınıze artık ne dine ne kardesliğe inancımız kalmadı bu yangın büyürse hepımız yanacagız

13
22
yanıtYanıtla
Muratt:

Elinde Molotof olan birini arninin catindan vurmadikca bu is cözülmez, Polis asker elibagli. Acilen cikarin düzgün kanunlari sunlarin Hadlerini bildirin. Tak Tak indirin geriden kendileri yansin atesinde

30
3
yanıtYanıtla
siptar:

vatansiz köpekler yegin birbirinizi burda ortaligi yakip yikacaginiza kobaniye gidinde isid sizi bir sünnet etsin . . . . bu cennet memleketi cok aricaksiniz

24
7
yanıtYanıtla
HABER34:

MECLİS ACİLEN TOPLANMALI ve BU GÖSTERİCİLER İÇİN SORGU SUAL YAPILMADAN VURMA YETKİSİ GÜVENLİK GÜÇLERİNE VERİLMELİ. DEVİRDİKLERİ ZIRHLI ARACIN BEDELİ BİZİM GİBİ ÇALIŞAN EMEKÇİ İNSANLARDAN KESİLEN VERGİLER İLE ÖDENİYOR. BİZLER MECBURMUYUZ VERGİLERİMİZLE ALINAN KAMU ARAÇLARINA ZARAR VERİLMESİNE. ACIMADAN BU TİPGÖSTERİCİLER VURULMALI

29
2
yanıtYanıtla
MÜCAHİDÜL FİLLAH ALLAH YOLUNUN FEDAİSİ:

KAHROLSUN PE KAKA YAŞASIN YÜCE MÜSLÜMAN KAHRAMAN TÜRK POLİS VE ASKERLERİ. YAŞASIN YÜCE MÜSLÜMAN KAHRAMAN TÜRK MÜSLÜMAN-KÜRT, LAZ, ÇERKEZ, KARDEŞLİĞİ KAHROLSUN PE KAKA!

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title