Haberler

Silopi'de Okul Sporları Faaliyetleri

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okul sporları faaliyetleri başladı.

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okul sporları faaliyetleri başladı.

Okul sporları faaliyetleri, Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda tenisi turnuvası musabakalarıyla başladı.

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Ekinci, her yıl eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte planlanan okul sporlarının müdürülüğün kapalı spor salonda masa tenisi turnuvası müsabaklarıyla başladığını söyledi.

Spor altyapısını geliştirmenin yanı sıra gençlerin sporla sağlıklı gelişimlerini sağlamak amacıyla her yıl okul sporları faaliyetlerini düzenlediklerini dile getiren Ekinci, şöyle konuştu:

"Okul sporlarının gelişimi noktasında okullara destek oluyoruz. Okul sporları faaliyetlerinde her yıl branş sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bu yıl toplam 13 branştan 350 öğrenci faaliyetlere katılıyor. Turnuvanın sonunda başarılı olanlara ödüllerini vereceğiz. Bütçe doğrultusunda okullara malzeme dağıtımı yapıyor ve bunu sürdüreceğiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İlçemizde, bir önceki yıla göre hem branş sayısını artırmak, hem de katılım sayısını ciddi bir şekilde artırmak istiyoruz." - Şırnak

Kaynak: AA / Yerel

Ekinci Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title