Haberler

Silopi'de Öğretmenler Artık Sosyal Etkinlik Yapabiliyor

Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör olaylarının huzur ortamına bırakması ile birlikte öğretmenler artık sosyal etkinlik yapabiliyor.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör olaylarının huzur ortamına bırakması ile birlikte öğretmenler artık sosyal etkinlik yapabiliyor.

Silopi kapalı spor salonunda düzenlenen voleybol turnuvası 20 takımın katılımıyla gerçekleşti. Lise ve ortaokuldan 170 öğretmenin katıldığı voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara 24 Kasım öğretmenler gününde kupaları törenle verilecek. İlçede terör olayları nedeniyle öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılar huzur ortamının tesis edilmesi ile birlikte sosyal aktivite yapmalarını sağlıyor. Çukur ve barikatların kaldırıldığı ilçede öğretmenler artık rahatlıkla kapalı spor salonunda etkinlik yapabiliyor. Öğretmenler diledikleri zaman gönül rahatlığı ile ilçede gezip dolaşabiliyor. Turnuvaya katılan öğretmen Arzu Kılıçoğlu, "Buraya gelmeden önce ön yargılarım vardı. Buraya geldiğimde buranın çok güvenli olduğunu gördüm. Gece dışarı çıkabiliyoruz. Hatta turnuva bile düzenleyebiliyoruz gördüğünüz gibi. Her şey yolunda" dedi.

Öğretmen Sercan Sevlen, ise 3 senedir Silopi'de görev yaptığını söyledi. Sevlen, "Geçen seneki yaşanan sıkıntıların ardından bu sene böyle güzel etkinlikler ile ilçemizin öğretmenleri, memurları eğleniyorlar, aktivite yapıyorlar ve yaşanan stresleri bir nebze olsa da unutup atmaya çalışıyorlar. Bu turnuvayı düzenleyen, katkıda bulunan herkese buradan teşekkür ediyorum" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title