Haberler

Silopi'de Halı Saha Açılışı

Silopi'de Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca yaptırılan sentetik halı sahanın açılışı Şırnak Valisi Ali İhsan Su tarafından yapıldı.

Silopi'de Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca yaptırılan sentetik halı sahanın açılışı Şırnak Valisi Ali İhsan Su tarafından yapıldı.

İlçeye bağlı bağlı Çalışkan beldesinde yaptırılan sahanın açılışı için düzenlenen törene, Vali Su'yun yanı sıra, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Habur Mülki İdare Amiri Suat Demirci, Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından konuşan Belediye Başkanı Tosun, beldelerine yapılan halı sahaya emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Arıkan da, Valiliğin destekleri ile ilçe merkezi ve köylerinde yatırım çalışmalarının devam edeceğini ve halkın sorunlarını gidermek için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Vali Su ise, sağlıklı kalmak için spor yapmanın önemine işaret ederek, beldede hizmete giren sentetik halı saha ile gençlerin spor yaparken, kötü alışkanlıklardan uzak kalacaklarını ifade etti.

Hedeflerinin vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu kaydeden Vali Su, şunları söyledi:

"İlimizde her alanda değişik hizmetler yapıldı, yapılıyor ve yapılacak inşallah. Bizim hedefimiz sizlere iyi hizmet etmek. Bütün bürokrasi başta ben olmak üzere tüm görevlilerin hedefi sizlere güzel hizmetler yapmak. Biz size hizmet etmek için buradayız. Hükümetimiz bizi sizlere etmemiz için buralara gönderdi. Bu bakımdan sizin mutluluğunuz, sizin sağlığınız bizin için çok önemlidir. bunun için sizleri daha standart yüksek bir hayata kavuşturmak, sizlere daha çok gelir kapısı ortaya çıkarmak, sizleri çok daha mutlu ve huzurlu kılmak bizim en başta gelen görevlerimizdendir."

Konuşmaların ardından Vali Su ve törene katılanlar sentetik halı sahanın açılışını gerçekleştirdi. Tesisi inceleyen Vali Su, penaltı atışı yaparak, sahanın ilk golünü attı.

Kaynak: AA / Yerel

Ali İhsan Su Ali Arıkan Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title