Haberler

Silopi'de Camilere Yangın Tüpü Dağıtıldı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde tüm camilere tedbir amaçlı yangın tüpleri dağıtıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde tüm camilere tedbir amaçlı yangın tüpleri dağıtıldı.

Silopi Müftülüğü Ramazan ayı öncesinde camilerde bakım ve onarımın ardından eksiklik olarak gördüğü Silopi merkez, belde ve köylerdeki 95 cami ve kuran kursları için 110 yangın tüpü temin etti. Müftülük binasında cami imaları ve kuran kursu görevlilerine yangın söndürme tüpleri dağıtılmaya başlandı. Silopi ilçe Müftülüğü Murakıbı Halit Alioğlu, "Ramazan ayının gelmesiyle bizde bütün camilerimizi elden geçirdik. Onarım ve bakımlarını yapma noktasında tüm personellerimize talimat verdik ve olan eksikliklerimizi de tamamlamak üzere gereken tavsiyelerde bulunduk. Bu eksikliklerden bir tanesi de her camide bulunması gereken yangın tüplerimizi de temin ettik. Bir firma ile anlaştık. 110 yangın tüpünü temin ettik. 95 camimiz 13 tane de kuran kursumuz var. Bu cami ve kuran kurslarımıza bu yangın tüplerini dağıtacağız" dedi.

Camilerde bakım ve onarım yapıldıktan sonra yangın söndürme tüpü eksikliğinin müftülük tarafından karşılandığını belirten Yenişehir Cami imamı Ahmet Acar, tüm camilerde tedbir amaçlı yangın tüpü dağıtılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şırnak Silopi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title