Haberler

Silopi'de Başıboş Gezen Hayvanlar Çiftliğe Götürüldü

Silopi Belediyesi, ilçede başıboş gezen büyükbaş hayvanları toplayarak, çiftliğe götürdü.

Silopi Belediyesi, ilçede başıboş gezen büyükbaş hayvanları toplayarak, çiftliğe götürdü.

Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde başıboş gezen hayvanların uluslararası ipekyolu karayolunda trafik güvenliğini tehlikeye soktukları gerekçesiyle topladı.

Toplanan büyükbaş hayvanlar Başverimli beldesindeki bir çiftliğe götürüldü.

Şu ana kadar 20 hayvanı topladıklarını belirten zabıta amiri Suphi Öğel, defalarca uyarmalarına rağmen hayvan sahiplerinin bu uyarıları dikkate almadıklarını söyledi.

Öğel, şöyle konuştu:

"İlçe merkezin de başıboş bırakılan hayvanlar İlçemiz de hem görüntü kirliliğine hem de çevre kirliliğine sebep olmaktadır. Biz de belediye olarak ilçemizi yaşanılır hale getirebilmek için başıboş gezen hayvanları kiraladığımız bu çiftliğe getirdik ve bundan sonra bizim gözetimimiz de olacak.  Yakalanan hayvan sahiplerine birinci defa 100, ikinci defa da 200 lira para cezasına çarptıracağız. Eğer tekrar yakalanırsa bu hayvanlar bundan sonra kamu malı olacak ve yasal işlemler yapıldıktan sonra el konulan bu hayvanlar yoksul insanlara dağıtılacak."

Öğel, hayvanların veteriner tarafından sağlık taramasından geçirileceği ve sahipleri gelinceye kadar belediye gözetiminde kalacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Silopi Belediyesi Başverimli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title